Kim dedi ?Birader sen niye hala alakasız yazıyorsun.
Mangada bu adama WB'nin oğlu dediler. Sen de tipten dolayı olmaz dedin. Çok karizma yakışıklı bir şey çıksa çoktan bağrına basmıştın.
Şekilcisin Ferit kabullen.
İddiasına girelim mi ?
Kim dedi ?Birader sen niye hala alakasız yazıyorsun.
Mangada bu adama WB'nin oğlu dediler. Sen de tipten dolayı olmaz dedin. Çok karizma yakışıklı bir şey çıksa çoktan bağrına basmıştın.
Şekilcisin Ferit kabullen.
Kancam yeter sen rahat ol.Yoru'yu sıvazlayınca bayılırsın Kum-kun, Mihawk'ı sal artık.
Yoru'yu sıvazlayınca bayılırsın Kum-kun, Mihawk'ı sal artık.
Croco-boy aka çaycı, namı-diğer Kum-kun, Yoru'yu sıvazlayıp ileri seviye b. haki emcüklemeye çalışıyormuş.Hayırdır la kim kimi sıvazlıyor
2milyar az o zaman daha fazla alması lazım.Croco-boy aka çaycı, namı-diğer Kum-kun, Yoru'yu sıvazlayıp ileri seviye b. haki emcüklemeye çalışıyormuş.
Kanca ile vurup göndermemiş olsa Yoru'yu yeriz bunları da yenmiyor be...Croco-boy aka çaycı, namı-diğer Kum-kun, Yoru'yu sıvazlayıp ileri seviye b. haki emcüklemeye çalışıyormuş.
Anası dedi. Kizaru da benzer imada bulundu. Sen hala başka şeylerden bahsediyon. Ben tipten dolayı sen direk adamı eledin diyorum.Kim dedi ?
İddiasına girelim mi ?
Ben tipten dolayı değil WB'nin çocuğu olmadığı için söylüyorum.Anası dedi. Kizaru da benzer imada bulundu. Sen hala başka şeylerden bahsediyon. Ben tipten dolayı sen direk adamı eledin diyorum.
Şaka yapıyorlar çok takılma ona.Sıvazlamak kelimesini sıvamak olarak değiştirdim beyler.Amacım belaltı şaka yapmak falan değildi.
Yanlış kelime kullanımı oldu orada.