Bu ödül Mihawk'ın nihai ödülü ? Donmuş hali mi?
2 milyarı var Karasakal'a diye karargaha götüreceksin bunuTek günahı karizma olmaması
100 bölüm önce dediler zaten ödüller güncellenecek diye :/Bu ödül Mihawk'ın nihai ödülü ? Donmuş hali mi?
Yazdım...Niye 1058 konusuna yazmadığın belli oldu. Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.
@Mihawk kınıyorum seni... Sen daha iyi araştırma yapan adamsın normalde.Bu bölüm Croco'ya ve Buggy'ye artı Mihawk'a eksi yazar.
@Mihawk kınıyorum seni... Sen daha iyi araştırma yapan adamsın normalde.
Çiçek Vista ve Crocodile'ı geçemeyip Buggy'nin yancısı olan Mihawk hakkında çok fazla yorum yapmama kararı aldım...
Yav he he he10 sene önceki olayda tayfasını korumak için ve korsanlık gereği Wb gibi yoksa adamın Sengoku’ya eyvallahı olmadığı gösterildi.10 sene önce Doffy Shanks gibi dörtte biri gücündedir birde antisiyse normal.Şimdi Tsuru peşinden koşuyor.Tsuru diyip ezikliyorsun da en az amiral adayı vardır hatta fazlasıdır Sengoku’nun bir boy küçüğü bu kadın Garp gibi birşey belli oranda.
Çiçek Vista ve Crocodile'ı geçemeyip Buggy'nin yancısı olan Mihawk hakkında çok fazla yorum yapmama kararı aldım...
Önce Vista'yı yenecek sonra konuşmaya değer bulurum Mihawk'ı.
İddia için 1 ay Mihawk fanı olmam lazım. Bünyemi alıştırıyorum.Bu mudur yani? :d