Arama kismina kullanici Raiden yazdim 1 2 sayfa baktim mesajlarına onun yerinde olsam ben de gelmezdim
Çiftlik Bank tosundan daha fazla sebebi var artık Uruguay'a kaçmak için.
Arama kismina kullanici Raiden yazdim 1 2 sayfa baktim mesajlarına onun yerinde olsam ben de gelmezdim
Bu adam Mihawkçi normalde, ironi yapıyordur
Bu arada Buggy ve Croc bir araya gelebilir. Hem hapishane ve savaştan aşinalar hem de yeraltı işlerindeler. Croc Buggy vasıtasıyla tekrar hikayeye girebilir şuan. Croc zaten denizciler vs korsanlar mevzusunda net korsanları koruyor
Benim kafamda iki senaryo var. İkiside uzak ihtimal
1- Hali hazırda bütün shichi leer açıkta kaldığı için Buggy topuk yaptıktan sonra Crocodile ile karşılaştı ve beraberler (Hapisten kaçarken aynı taraftaydılar ve Buggy Doff un yeraltı dünyasındaki yerine göz koyduğundan kenardan kenardan Croc la iletişimdedir hali hazırda) Bunlar başkalarıyla beraber birleşip hali hazırda son adaya gidiyorlar. Orada Luffy ler Law lar Kid ler Croc lar Buggyler hep beraber Davy Back Fight mı yapar adanın girişinde deniz savaşı mı yaparlar bilmiyorum.
2- Crocodile bilmem neden hangi motivasyonla yapacaksa Vivi yi kurtarmaya gidecek. Oda sever böyle dönüşleri
Bu adam Mihawkçi normalde, ironi yapıyordur
Don Krieg, Gin ve Kuro da orada. At fava bekle
Mihawkcı olmak bunu gerektirir, gerek yok biz ne ise onu diyoruz...Sen de Croyu oven spo uydur bir tane. Millet sahte spo atıp atıp dalgasını geçiyor
Luffy Mihawk'ı teklermiş ağa ben bunu anladım.
Evet kardo kaptan Buggy diğerleri de 3 komutanı olmuş
@Raiden in cevabı[Spoiler] - 1056 Spoiler Yorumları
Shanks gazeteyi okuyunca kral hakiye abanıp dünyanın öbür ucuna paralize etki etmeye çalışacak, o sırada Mihawk silaş atıp ' sana tek kollu adamlarla işim olmaz dememiş miydim' deyip raconu koyacak. Buggy artık devrin bitti Şenks deyip pis pis güler... Devir cross guild devri. Film Red, pardon...www.korsanfan.com