Var ya tam mesaj atacaktım usta beni fişleme diye :dBir yanlış anlama vakası daha.
1056'nın en talihsiz üyesi sensin. 100 mesaj attıysan 99'u ters çıktı.
Var ya tam mesaj atacaktım usta beni fişleme diye :dBir yanlış anlama vakası daha.
Beklentim düşüktü harbiden ironiden ziyadeBu adam Mihawkçi normalde, ironi yapıyordur
Var ya tam mesaj atacaktım usta beni fişleme diye :d
Ben mihawk icin amiral veya üstü gücü var demişim ödül mödül boş isler artık@Borsalino da sanırım Mihawk fanıymış. Kaza kurşunu oldu usta.
10 sene önceki olayda tayfasını korumak için ve korsanlık gereği Wb gibi yoksa adamın Sengoku’ya eyvallahı olmadığı gösterildi.10 sene önce Doffy Shanks gibi dörtte biri gücündedir birde antisiyse normal.Şimdi Tsuru peşinden koşuyor.Tsuru diyip ezikliyorsun da en az amiral adayı vardır hatta fazlasıdır Sengoku’nun bir boy küçüğü bu kadın Garp gibi birşey belli oranda.En azından amirale karşı pervasızca demiş.
Yaşlılıktan ahireti boylayacak bir teyzeden kaçmamış Biri amirale karşı der diğeri Tsuru'ya karşı
Bu nasıl başlık :/Oluşturdum bakalım. Kullanın oyunuzu.
Kaido tekleyen Mihawk'ı rahat.Bir yanlış anlama vakası daha.
Bir yere kaçtığımız yok. Shanks'tan güçlü çıkarsa gel istediğini söyle. Çıkmazsa dilimizden düşmezsiniz zaten.Sen de kaçabilirsin ama sonuç değişmez en fazla yorgun düşersin