Hater değil,kaale(muhatap) alan azaldı demek daha doğru bir tanımlama olur.1 hater azaldı demek.
Kaale almıyorum maalesef Mihawk'ı.
Hater değil,kaale(muhatap) alan azaldı demek daha doğru bir tanımlama olur.1 hater azaldı demek.
Hater değil,kaale(muhatap) alan azaldı demek daha doğru bir tanımlama olur.
Kaale almıyorum maalesef Mihawk'ı.
Şimdi Buggy'nin ödülü Luffy'i geçti diye Buggy Luffy'den güçlü demek mantıksız birşey.1056'da gördük almadığını. Söylediklerimin tersi çıktı o yüzden yazmıyorum desen daha doğru olur.
Senle geç tanıştık, şu saatten sonra bahse girelim desem girmezsin.İddia için 1 ay Mihawk fanı olmam lazım. Bünyemi alıştırıyorum.
Mihawk Aramaki olayında bize destek çıktı ben de zor günde yanımda olanların zor gününde yanında olayım dedim, patlamaktan da kurtuldum Allah’ın sevdiği kuluymuşum.@Montana Eskiden güzel Mihawk gömüyordun be usta. Bu kadar yanlamayı en son hızlı ve öfkelide gördüm.
Biz senle iddiaya girmiştik zamanında...Senle geç tanıştık, şu saatten sonra bahse girelim desem girmezsin.
2 hafta yanlayarak patlamaktan kurtulunuyorsa karakter gözükmeden önce 1 hafta övelim bu iş tamam.Mihawk Aramaki olayında bize destek çıktı ben de zor günde yanımda olanların zor gününde yanında olayım dedim, patlamaktan da kurtuldum Allah’ın sevdiği kuluymuşum.
Yine can alıcı bir noktaya barnak bastın Red'im. Hahaha.Mı acaba
Haddi lennnn ahahha.Luffy şu an Mihawk'tan güçlü zaten.Seri sonunu beklemeye gerek yok.
Çocuk doğuştan yıkık yaaLuffy Mihawk’ı güç olarak geçse de birşey farketmez.Bu sefer de zurnalanma gibi Yorulanır olur biter.