@Raiden E yönel oradan ekmek çikar
Raiden'in yazdığı her mesaj başlı başına patlama zaten. Kid'e söver, 10 dakika sonra aksi çıkar. Mihawk'a sallar, Mihawk'ın ödül arşa çıkar. Luffy över, Luffy o bölüm ölür. Ne derse tersini kabul ediyorum.
@Raiden E yönel oradan ekmek çikar
Ne değişti anlamadım. Hala yancı bu Mihawk.
Raiden'in yazdığı her mesaj başlı başına patlama zaten. Kid'e söver, 10 dakika sonra aksi çıkar. Mihawk'a sallar, Mihawk'ın ödül arşa çıkar. Luffy över, Luffy o bölüm ölür. Ne derse tersini kabul ediyorum.
Zaten en güçlüsü idi. Ama hala yancı.Yanladığı ekibin en güçlüsü çıktı adam. Miço he mi?
Ne bu? Cross Guildle dalga geçtiğimiz yorumları mı arıyorsun. Geç bunları Mihawk efendi, hiçbir anlam ifade etmeyen ödüllerle gaza gelebilirsin.
Sen de kaçabilirsin ama sonuç değişmez en fazla yorgun düşersinNe bu? Cross Guildle dalga geçtiğimiz yorumları mı arıyorsun. Geç bunları Mihawk efendi, hiçbir anlam ifade etmeyen ödüllerle gaza gelebilirsin.
Arama kismina kullanici Raiden yazdim 1 2 sayfa baktim mesajlarına onun yerinde olsam ben de gelmezdim@Raiden yer yarıldı içine girdi.
Mihawk yıllardır hükümet köpeği olarak geziyo ki adamın icraati yok 1 milliyar yine iyi. Ne sebeble 2m üzeri bekliyoduz anlamadım