O pandanın seviyesinde 3 kişi varmış. Pandanın sağ kol olma sebebi sulong’muş. Sbs’de söylemişti.Hadi kid, killer ile biraz önde ya law? Coca Cola ayısıyla ne kadar gidebilir?
O pandanın seviyesinde 3 kişi varmış. Pandanın sağ kol olma sebebi sulong’muş. Sbs’de söylemişti.Hadi kid, killer ile biraz önde ya law? Coca Cola ayısıyla ne kadar gidebilir?
Savaştaki durumunu gördük çöpleri dövüyordu, güçlü olabilir ama diğer iki tayfaya oranla çok aşağıda bir karakter.O pandanın seviyesinde 3 kişi varmış. Pandanın sağ kol olma sebebi sulong’muş. Sbs’de söylemişti.
Yok söz ağızdan çıktı bir kere, özelden mesaj gönderemiyorum açıver sana zahmet.Benle dürüme girdin de reis zahmet etme. Zaten kaybettin iddiayı cebi rahat bırakalım
Ne yazıkki böyle salakça şeyler yapmaktan alıkoyamadığı için kendini mangayı mahvetti.Sonraki bölüm Raizo'nun değişimine de 5 sayfa harcar Oda, iyi izleyin.
Bölümün adı daSonraki bölüm Raizo'nun değişimine de 5 sayfa harcar Oda, iyi izleyin.
O zaman hesaplaşmak için iddianın bitmesini bekliyelimYok söz ağızdan çıktı bir kere, özelden mesaj gönderemiyorum açıver sana zahmet.
Sulong kullandığını biliyordum da seviye olarak 3 kişi olduğunu ve bundan sebep sağ kol olduğunu bilmiyordum.O pandanın seviyesinde 3 kişi varmış. Pandanın sağ kol olma sebebi sulong’muş. Sbs’de söylemişti.