Şaka bir yana cidden değişik çar. Geçen gün atmıştım yine ajanlık yaparak şöyle takılıyor tayfa içinde...
Şaka bir yana cidden değişik çar. Geçen gün atmıştım yine ajanlık yaparak şöyle takılıyor tayfa içinde...
Gariban adamları severler mi ya. Law bir de kaç bölümdür bunlarlaydı. Cavendish bile adam aldı kendisine. Bu adam bir tane bulamadı üye.
Doğrusu bu. 3 nakama olayı yazmıyor.
From Redon on PirateKing forum
- Chapter 1,057: “Conclusion”.
-Momonosuke and Kinemon (along with Yamato) say goodbye to Luffy and his gang.
- Yamato will not go with Luffy and the rest, first he will travel through Wanokuni and later he will go out to sea.
-Luffy gives his flag to Momonosuke.
-Luffy tells Momonosuke, Kinemon and Yamato that he will come looking for them at the time they want to sail to the sea.
- Luffy, Law, Kid and their gangs leave Wanokuni.
- At the end of the chapter Momonosuke wonders where they should place the flag.
- Finish Act 3 and the Wanokuni arc
Neyse @kekomancer ve yamatocular patlamış çok üzülmedim.Gariban adamları severler mi ya. Law bir de kaç bölümdür bunlarlaydı. Cavendish bile adam aldı kendisine. Bu adam bir tane bulamadı üye.
Kid üye alma konusunda nasıl hareket ettiğini bilmiyorum ama Law'ın istediği biri varsa yanına gidip teklif ediyor. Jean Bart'ta olduğu gibi. Uçan altılılardan nasiplensek bile olurdu yav.