Ya oda düzeldi demiştim geçen hafta yine düzelemedi biri şunu düzeltsin alev yanıklı adam neIşte biz buna kötü yazarlık diyoruz. Nika'dan beridir deri yokuş aşağı gidiyor. Bundan sonra bol bol retcon göreceğiz.
Ya oda düzeldi demiştim geçen hafta yine düzelemedi biri şunu düzeltsin alev yanıklı adam neIşte biz buna kötü yazarlık diyoruz. Nika'dan beridir deri yokuş aşağı gidiyor. Bundan sonra bol bol retcon göreceğiz.
Mihawkın yancı olmadan önce gördüğü son şey.Şu mu dediğin şey?
Şimdi eskisi kadar Law göremeyeceğimi farkettim ve kahroldum Bir de kızıl saçlı hurdacı bi tane eleman vardı ya. İsmi neydi. Amaan boşver görmesem de olurBu bölümde de aralarındaki rekabet havasını verdi. One Piece için 3ü arasında bir yarış başlamış havası aldım. Bir araya geldiklerinde farklı aura hissettiriyorlar, yine zevkli sahneler izlettirecekler bize. O güne değin kendine iyi bak Law'ım.
Seni unuttum sanma. Sen de bana iddiayı kaybettin Mihawk Shanks'ı yener üzerine girmiştik diye hatırlıyorum.Ben Oda beyin Mihawk gibi serinin demirbaşlarından birini yirmi yıl boyunca Buggy'nin iti olsun diye saklayacağına hiç ihtimal vermiyorum. Muhtemelen artık çizmekten sıkıldı, ve insanların Mihawk beklentilerini karşılayamayacağına kanaat getirdiği için böyle saçma sapan bir yola girdi. Umarım Buggy'i korsanlar kralı yapar da şahin gözlümün hiç edilmesine değer.
1 gün bile sürmedi.
10 yıl dile kolay. Ki bugüne gelene dek rota belirleyiciydi. Bir çoğuna kendini alıştırdı. Op kitlesinde boşluğunun hissedileceğini düşünüyorum. Çok özleyeceğim. Artık eski bölümleri aralar hasret gideririz beraber.Şimdi eskisi kadar Law göremeyeceğimi farkettim ve kahroldum Bir de kızıl saçlı hurdacı bi tane eleman vardı ya. İsmi neydi. Amaan boşver görmesem de olur
Kurban kesicem.10 yıl dile kolay. Ki bugüne gelene dek rota belirleyiciydi. Bir çoğuna kendini alıştırdı. Op kitlesinde boşluğunun hissedileceğini düşünüyorum. Çok özleyeceğim. Artık eski bölümleri aralar hasret gideririz beraber.
Ben 6 ülke gördüm sanırım iktidar yolunda emin adımlarla ilerliyorum.Sırf, hayatında 1 kere yurt dışına çıktı diye ülkenin başına 15 yaşındaki Carrot'un getirilmesi... Ben, malum ülkede bile bu denli bir adam kayırmacılık görmedim. Savcıları göreve çağırıyorum.