Kına yakmayı da unutma.Kurban kesicem.
Kına yakmayı da unutma.Kurban kesicem.
İki ay da tayfasıylan dolansın yetim gibi geziyorlar ortalıkta Sedaaaa10 yıl dile kolay. Ki bugüne gelene dek rota belirleyiciydi. Bir çoğuna kendini alıştırdı. Op kitlesinde boşluğunun hissedileceğini düşünüyorum. Çok özleyeceğim. Artık eski bölümleri aralar hasret gideririz beraber.
Diploman da yoksa en az %30 oy alabileceğin bir ülke biliyorum hocamBen 6 ülke gördüm sanırım iktidar yolunda emin adımlarla ilerliyorum.
Hadi kid, killer ile biraz önde ya law? Coca Cola ayısıyla ne kadar gidebilir?Kid Law ikilisinin tayfasına takviye yapması gerekliydi en azından bir sağlam adam iş görürdü.
Karakterin kendisi içinde iyi olacak. Hikayesi ve gelişimi için. Gitsin dolansın tabi tayfasıyla. Ayıcığı da çok özlemiştir.İki ay da tayfasıylan dolansın yetim gibi geziyorlar ortalıkta Sedaaaa
İki-üç kişiyle iddiaya girdiğimi hatırlıyorum, uzun süre aradım hepinizi ama bulamadım.Seni unuttum sanma. Sen de bana iddiayı kaybettin Mihawk Shanks'ı yener üzerine girmiştik diye hatırlıyorum.
Reklam çekse şişeyi tutamaz bu mal. Ulan koca dolunayı denk getirememek nedir ya aklıma geldikçe söverek gülüyorum anasını satayımHadi kid, killer ile biraz önde ya law? Coca Cola ayısıyla ne kadar gidebilir?
Benle dürüme girdin de reis zahmet etme. Zaten kaybettin iddiayı cebi rahat bırakalımİki-üç kişiyle iddiaya girdiğimi hatırlıyorum, uzun süre aradım hepinizi ama bulamadım.
Benim girdiğim tüm Mihawk iddiaları dediğin gibi Mihawk'ın Shanks'ı yeneceği yönündeydi, eğer Shanks daha üstün çıkarsa sen kazanacaksın. Güç seviyelerinin eşit olarak aktarılması durumunda iddia düşüyor. Ayrıyetten Mihawk'ın bir amiral tarafından tokatlanması durumunda istisnasız bir şekilde kaybediyorum. Şuan sonuç belli değil, ama en geç 5-10 bölüm sonra ortaya çıkacak gibi duruyor. Muhtemelen kaybediyorum iddiayı. Biriyle çorbasına bir başkasıyla da zurna dürüm iddiasına girdiğimi hatırlıyorum, kazananın ödülü neydi hatırlıyorsan söyle de doyurayım karnını.