Onun biraz daha gözükme payı var, 20 bölüm falan.Hurdacıyı unutmuşsun.
Onun biraz daha gözükme payı var, 20 bölüm falan.Hurdacıyı unutmuşsun.
Law şu andan itibaren yancılığı bırakmış görünüyor.Yani artık içtiği oraleti kendi cebinden ödeyecek. Bakalım lafta mı kalacak göreceğiz.
Herşey için saol doktor.Görüşmek üzere.Puncture Willeyi asla unutmayacağız.
Burayı hiç beğenmedim samimi bulmadım yapay durmuş.Sözde düşmanız bundan sonra ama kakara kikiri yapılıyor ve diğer ikisi kasıntı tipler tayfa gibi de değil ki Luffy ile böyle samimi ortam yaratsınlar.Yalnız Luffy’nin oyunu bilmesi de şaşırtıcı bu zekayla o da ayrı mevzu. xD
Günün sonunda Yamato bizim tayfada.... Naberrrrrr
Kid ile Luffy yan yana gelince hep böyleler yav Udon da aynıydı.Law şu andan itibaren yancılığı bırakmış görünüyor.Yani artık içtiği oraleti kendi cebinden ödeyecek. Bakalım lafta mı kalacak göreceğiz.
Burayı hiç beğenmedim samimi bulmadım yapay durmuş.Sözde düşmanız bundan sonra ama kakara kikiri yapılıyor ve diğer ikisi kasıntı tipler tayfa gibi de değil ki Luffy ile böyle samimi ortam yaratsınlar.Yalnız Luffy’nin oyunu bilmesi de şaşırtıcı bu zekayla o da ayrı mevzu. xD
Killer dışındaki en güçlü adamın Heat ile mutluluklar :d
King hiçbir hayal dünyasında Katakuri'den güçlü olamaz. Katakuri bir beden büyüktür King'e.Germa kaçarsa King> Kata onaylanır
Germa’yı yanında Oven varken elinden kaçırırsa itibar kaybeder. Fuji ile Aramakinin Sabo ve üç komutanı elinden kaçırması gibiKing hiçbir hayal dünyasında Katakuri'den güçlü olamaz. Katakuri bir beden büyüktür King'e.