Öyle söylenir ama hile yapmaz işte.O zaman, ben imparatorum bunu bile kazanmam lazım diye ağlamayacak. :d
Öyle söylenir ama hile yapmaz işte.O zaman, ben imparatorum bunu bile kazanmam lazım diye ağlamayacak. :d
Kid'in tercihini görüp sonucu görebilirdi. Kendi tercihini göremese de karşısındakine bakabilirdi. Bu adam Buggy'ye salak diyor. Gel de gülme. :dKendi tercihlerini görebiliyor mu ki?
Burada hileyse kavgada da hile olur.Öyle söylenir ama hile yapmaz işte.
Olmaz. Abi Luffy'i benden iyi mi tanıyın?Burada hileyse kavgada da hile olur.
Adamı dövmesinler diye Oven yardıma gelmiş gibi duruyor niye kaçsın bu adamlar o da var şimdi :dGerma’yı yanında Oven varken elinden kaçırırsa itibar kaybeder. Fuji ile Aramakinin Sabo ve üç komutanı elinden kaçırması gibi
Suite çizik atamayan adam aynı zamandaKing elindeki kılıcı çarptıran adam.
Haftada 1 çay kahve mi içiyonuz? Seriyi biz de okuyoruz. O adaya gitmesi gerektiğinden, yanlış çekti bitti gitti. İki makara yapıyoruz, hile yapmaz etmez diye savunmana gerek yok hemen.Olmaz. Abi Luffy'i benden iyi mi tanıyın?
Kata'nın suit parçaladığı panelleri unutmuşlarSuite çizik atamayan adam aynı zamanda
King elindeki kılıcı çarptıran adam.
Aynı zamanda Queen'i geçtim diğer astlara söz geçiremeyen adam. Franky yendi len buna diklenenleri. xdSuite çizik atamayan adam aynı zamanda