Franky'yi mi küçümsedin sen?Aynı zamanda Queen'i geçtim diğer astlara söz geçiremeyen adam. Franky yendi len buna diklenenleri. xd
Franky'yi mi küçümsedin sen?Aynı zamanda Queen'i geçtim diğer astlara söz geçiremeyen adam. Franky yendi len buna diklenenleri. xd
Klasik Kid işte her şeyi kara düzen anasını satayım anca zarda yenebilirdi zaten Luffy'yi
Kata tüm kekte karşısında Jinbei-Bege-Pedro varken bile istediğini yapabilen bir adam. Karşısına İzo gelince donu altından alınmış gibi bakan birisi değil.Kata'nın suit parçaladığı panelleri unutmuşlar
Oops. xd King'e göre filan kıyasladım. XdFranky'yi mi küçümsedin sen?
Bu yazarlıkla Teach'in gemisine atlaması bile şaşırtmaz gibi. Bölümü geçmek için rastgele tuşlara basmaktan farkı yok şu an çizdiklerinin.Yamato yanlışlıkla Aramaki’nin gemisine binsin
Bir de plot armor dersiniz, adam kısayı çekmiş.
Gittiği adada lehine bir şey çıkar yenilirken bile ballı.Bir de plot armor dersiniz, adam kısayı çekmiş.
Suit parçaladığı panelleri atmanı beklerdimKata tüm kekte karşısında Jinbei-Bege-Pedro varken bile istediğini yapabilen bir adam. Karşısına İzo gelince donu altından alınmış gibi bakan birisi değil.
Gördüğünü anlayabilse King amiral yener demezdi Mw Atsam da bildiğini okuyor.Suit parçaladığı panelleri atmanı beklerdim
Mw'ninki Kata düşmanlığıGördüğünü anlayabilse King amiral yener demezdi Mw Atsam da bildiğini okuyor.