Bakanlar sanki gerçekçi verilerle mi yazıyorOran işlerine ben bakmıyorum
Bakanlar sanki gerçekçi verilerle mi yazıyorOran işlerine ben bakmıyorum
Kadın her şeyi asıyor üstüne o zamanlar delikanlı Doffy sama hazretleri, niye riske girsin herkes Croc muAğır antisi mi?
İsrailin antisemitistliği Tsurunun Dofa antiliğinden daha fazla la
Buggy'nin Yonko olması Aramaki'nin amiral olmasından daha beter bir durum yalnız. Aramaki karaktersiz olabilir de güçsüz bir adam değil, en azından sizin düşündüğünüz kadar güçsüz değil.Buggy yonkou oldu diye yonkou lobisine atıp tutanları hatırlamasak neyse de o dediğin de yaş.
Buggy dediğimiz adama Mihawk kılıç sürememiş üstelik.
Tek antiliği insanlardaki kötülüğü bir miktar temizlemesi la başka bir antilik durum yok. Dofun meyvesiyle heleKadın her şeyi asıyor üstüne o zamanlar delikanlı Doffy sama hazretleri, niye riske girsin herkes Croc mu
Yalan yok !Buggy'nin Yonko olması Aramaki'nin amiral olmasından daha beter bir durum yalnız. Aramaki karaktersiz olabilir de güçsüz bir adam değil, en azından sizin düşündüğünüz kadar güçsüz değil.
8 yaşında bebeden tokat yediBuggy'nin Yonko olması Aramaki'nin amiral olmasından daha beter bir durum yalnız. Aramaki karaktersiz olabilir de güçsüz bir adam değil, en azından sizin düşündüğünüz kadar güçsüz değil.
Bu durum bir kişiye yazarBir tarafta Shanks var bir tarafta Tsuru. Aramaki'ye korkak demeden önce insan bir kendi fanı olduğu adama bakar.
İnsanlardaki kötülüğü temizliyorsa insanları niye asıyor, kadın her şeyi asıyor. Doffynin ipler orada çamaşır ipi gibi kalacak, hayali bile kötü reizin karizması var. Allahtan görmedik öyle şeyler djdjdjTek antiliği insanlardaki kötülüğü bir miktar temizlemesi la başka bir antilik durum yok. Dofun meyvesiyle hele
Sonrasında da gayet köşeye sıkıştırmış. Tek bir sahneye göre güç çıkarımı yapmamak lazım. Öyle bakarsak Kaido Kinemon'u bile öldüremeyecek kadar güçsüz bir adam olur çıkar.8 yaşında bebeden tokat yedi
Tsuru sağlam karakter bu arada katılıyorum.Bu durum bir kişiye yazar