En güçsüz Yonko ne yazık ki Buggy'den sonra. En güçsüz amiralden güçlüymüş ama.Bazılarının dediği gibi Shanks en güçsüz Yonko değildi kesinlikle. Kral haki konusunda zirve çıkacak gibi geliyor.
En güçsüz Yonko ne yazık ki Buggy'den sonra. En güçsüz amiralden güçlüymüş ama.Bazılarının dediği gibi Shanks en güçsüz Yonko değildi kesinlikle. Kral haki konusunda zirve çıkacak gibi geliyor.
Shanksın 5km öteden kral hakiyle amiral zortlatması Mihawktan başka kime yazıcak?Ben bi şey mi kaçırdım? Mihawkcılara ne oluyor?
11 yıldır anlatıyoruz. Arada bir çıkıp bir de artist artist niye beklentiniz var nasıl böyle düşünürsünüz diye cak cak yaparlardı. 15 posta akıl verdim ben bu insanları kıvama getiremedim bu bölüm de getiremez iki hafta sonra başlarlar.Bazılarının dediği gibi Shanks en güçsüz Yonko değildi kesinlikle. Kral haki konusunda zirve çıkacak gibi geliyor.
Maksimum Dof vizyonu işteSana daha büyük bir korkak göstereyim.
Düşünsene antin Tsuru ama kral olmak istiyorsunMaksimum Dof vizyonu işte
Yanlış ata oynama konusunda doktora mı yapmaya çalışıyorsun anlamadım ki. Önce Kid sonra buEn güçsüz Yonko ne yazık ki Buggy'den sonra. En güçsüz amiralden güçlüymüş ama.
Tsuru'dan kaçıyorsun ama amiral seviyesi olduğuna inanıyorlarDüşünsene antin Tsuru ama kral olmak istiyorsun
Karasakal patlatacak o balonu zaten.O değilde @Tiksav Lee o kadar Shanks patlayacak diyordu. Bu bölümleri göremeden gitti.
Şovunu yaparda yenilir Shanks şu saatten sonra. Gidişat onu gösteriyor.Karasakal patlatacak o balonu zaten.
Kid yersiz gömülen bir karakter. İlerde daha adından söz ettirecek. Shanks konusunda da Luffy ve Teach yener bunu. Geriye Buggy kalıyor.Yanlış ata oynama konusunda doktora mı yapmaya çalışıyorsun anlamadım ki. Önce Kid sonra bu
Tsuru'dan kaçıyorsun ama amiral seviyesi olduğuna inanıyorlar