Bana da öyle olacak gibi geliyor Shanks'i tam bir yere oturtamıyorum finalde. Gider ayak Teach'in bacağını falan alabilir. Tahta bacak ile iyice korsan tiplemesine dönüşür.Teach yenecek Shanks'ı Oda'nın bu tahmin edilirliğiyle sürpriz olmaz.
Çok tutarsız bir karakter geldi bana bence en güçsüz amiralde bu sıralama bana göre akainu>kizaru>fujitoro>aramaki dirluffy'nin indirdigi kaido adada olsaydi eger gelmeye cesaret edemeyecegi amirali diyorsun. Shanks abisi gelince bir işi varmis onu yapmaya gitti heralde
Nika'nın hakisi Kaido'yu bile korkutuyor şuan net Shanks'dan güçlü e Teach zaten Xebec.Bana da öyle olacak gibi geliyor Shanks'i tam bir yere oturtamıyorum finalde. Gider ayak Teach'in bacağını falan alabilir. Tahta bacak ile iyice korsan tiplemesine dönüşür.
Aramaki sayfalarında bu resmi atmışlar. Hatta Kaidonun Luffy'nin kral hakisi karşısında Aramaki gibi şok olduğu yazılmış. Gerçekten öyle resme bakınca.Shanks’ın attığı kral hakiyi luffy’nin çatıdan aşağı attığı hakiye benzettim:
Beyazsakal'ı unuttun reis. Yaşlı haliyle de güçlü müdür sence Shanks'den?Big Mom ile Buggy'nin üstü. Kaido, Luffy, Teach yukarda bunlardan.
Osuruğuyla alır.Beyazsakal'ı unuttun reis. Yaşlı haliyle de güçlü müdür sence Shanks'den?
O kadar da değil yav. Big Mom'dan güçlüdür diyordun az önce gayet kapışabilir Shanks WB ile. Göğü yardıklarını da gördük zaten.Osuruğuyla alır.
Shanks filmden ekmeği yedirdikten sonra gidici. Teach ana düşmanlardan biri nereye erken düşüyor?Karasakal, Shanks’tan önce düşer