O sadece bir tokuşturma. WB meyve olayını da kattığında yener.O kadar da değil yav. Big Mom'dan güçlüdür diyordun az önce gayet kapışabilir Shanks WB ile. Göğü yardıklarını da gördük zaten.
O sadece bir tokuşturma. WB meyve olayını da kattığında yener.O kadar da değil yav. Big Mom'dan güçlüdür diyordun az önce gayet kapışabilir Shanks WB ile. Göğü yardıklarını da gördük zaten.
Aramaki geri nasıl dönecek utanç verici gerçekten. Sakazuki'ye, Shanks geldi kaçtım mı diyecek acaba ? Yuzsuz olması lazım.Luffy 'nin kellesini alacaktı bu aramaki ne oldu
Şaşırtmadı. Kaido çatıdaki çocuğu ölü bilirken imparator seviyesi haki iniyor çatıdan. O tepki normal. Mr Y. gibi kaçmamış.Aramaki sayfalarında bu resmi atmışlar. Hatta Kaidonun Luffy'nin kral hakisi karşısında Aramaki gibi şok olduğu yazılmış. Gerçekten öyle resme bakınca.
Youtube’da Benn Beckman’ın seviyesi hakkında anket gördüm %90 amiral seviyesi ve üstü demiş. Bu op kitlesi cidden günübirlikçi ve kanser.
Benm Beckman'dan beklenti olması normal bence özel bir tip gibi diğer sağ kollara nazaran.Youtube’da Benn Beckman’ın seviyesi hakkında anket gördüm %90 amiral seviyesi ve üstü demiş. Bu op kitlesi cidden günübirlikçi ve kanser.
100 bin oyluk anket kanalı var ya. Orada geçen Rayleigh + Beckman vs Kaido + BM vardı. Sağ kollar kazandı farkla. Acıyıp Yonkolara bastım ben.Youtube’da Benn Beckman’ın seviyesi hakkında anket gördüm %90 amiral seviyesi ve üstü demiş. Bu op kitlesi cidden günübirlikçi ve kanser.