Tükürse yaralayacak amiral bozuntusunu. Ugrasmaz bile akainu ryokugyu'yla. Zaman bile ayirmaz belki. Hatta ilgisini bile çekmez.Ona cümle değil de tek kelime yeter. Şerefsiz.
Tükürse yaralayacak amiral bozuntusunu. Ugrasmaz bile akainu ryokugyu'yla. Zaman bile ayirmaz belki. Hatta ilgisini bile çekmez.Ona cümle değil de tek kelime yeter. Şerefsiz.
öyle zaten kral hakide ne güçlüdürBazılarının dediği gibi Shanks en güçsüz Yonko değildi kesinlikle. Kral haki konusunda zirve çıkacak gibi geliyor.
Meyvesiz karakter güçlü olunca daha klas oluyor. Garp, reyleigh, zoro, sanji gibi.Shanks en güçsüz Yonko değildi kesinlikle. Kral haki konusunda zirve çıkacak gibi geliyor.
Shanks'e yazan her şeyi otomatikman Mihawk'a da yazar. Antik çağlardan beri böyle süre gelmiştir bu.Ben bi şey mi kaçırdım? Mihawkcılara ne oluyor?
Şu saatten sonra benim gözümde en güçlü yonkodur. Adam kral haki saldığı zaman amiral dahil kimsenin maçası yemiyor. Zaten kral hakinin en temel özelliği göz dağı değil mi? Bu gücü amirale bile çatır çatır yediriyorsa bu adam büyük adamdır kardeşim.Bazılarının dediği gibi Shanks en güçsüz Yonko değildi kesinlikle. Kral haki konusunda zirve çıkacak gibi geliyor.
Bana da Shanks ölecek gibi geliyor ama Oda bu kadar tahmin edilen bir senaryoyu çizmek istemeyebilir, göreceğiz bakalım.Meyvesiz karakter güçlü olunca daha klas oluyor. Garp, reyleigh, zoro, sanji gibi.
Bu shanks'i son görüsümüz olabilir. Bir ihtimal yakın zamanda BB ile vs'de ölecegini düsünüyorum tabi tayfa ile beraber.
luffy'nin indirdigi kaido adada olsaydi eger gelmeye cesaret edemeyecegi amirali diyorsun. Shanks abisi gelince bir işi varmis onu yapmaya gitti heraldeLuffy 'nin kellesini alacaktı bu aramaki ne oldu