Kral Hakinin Logia bloklaması gibi bir durum söz konusu ise bu sayıların artık bir önemi kalmıyorYeni oranı yazmaya elim gitmiyor. Amiralci kardeşlerimizin kalp krizi geçirmesini istemiyorum. Önce bu bölümün şokunu bir atlatsınlar ondan sonra
Kral Hakinin Logia bloklaması gibi bir durum söz konusu ise bu sayıların artık bir önemi kalmıyorYeni oranı yazmaya elim gitmiyor. Amiralci kardeşlerimizin kalp krizi geçirmesini istemiyorum. Önce bu bölümün şokunu bir atlatsınlar ondan sonra
Nerde karşısında amiral varken aksiyona giren Dof reyis, nerde karşısında amiral+eski filo amirali varken aksiyona giren Jack reyis nerde 1 km öteden yonkou görünce zaten ben Wano'ya niye geldim, hayır hasenat işi için geldim diyen Aramaki. Yoo dostum yooo çok kötü oldu bu
Bu durum Doffy sama hazretlerine yazarYonko=1.7 amiral denkleminin son halini merak ediyorum.
Ben bu olay amiral mevkisine değil Aramaki'nin kendisine eksi yazar diye düşünüyorum. Yinede hoş olmadı, Shanks sahnesi yerine karargahtan falan çağırsalardı da öyle gitseydi keşke. Bir leke olarak kalacaktır bu çoğu kişi için.Bundan birkaç gün öncesine kadar ben de böyle düşünüyordum ama ya amiral tırtmış ya da...
Amiral tırtmış kardeşim. Başka seçenek yok. 8 yaşında lan bu çocuk. Luffy o yaştayken 11 yaşındaki Ace'e yeniliyordu.
Antisiyse normal bela çıktı tepkisi gemisinin batma riskiyle birlikte karşıdakiler savaş gemisi ve denizcilere sürekli takviye geliyor.Sana daha büyük bir korkak göstereyim.
%17sinde Yonkou= Amiral nasıl ?Yonko=1.7 amiral denkleminin son halini merak ediyorum.
Oran işlerine ben bakmıyorum%17sinde Yonkou= Amiral nasıl ?
Bir tarafta Shanks var bir tarafta Tsuru. Aramaki'ye korkak demeden önce insan bir kendi fanı olduğu adama bakar.Antisiyse normal bela çıktı tepkisi gemisinin batma riskiyle birlikte karşıdakiler savaş gemisi ve denizcilere sürekli takviye geliyor.
Buggy yonkou oldu diye yonkou lobisine atıp tutanları hatırlamasak neyse de o dediğin de yaş.Ben bu olay amiral mevkisine değil Aramaki'nin kendisine eksi yazar diye düşünüyorum. Yinede hoş olmadı, Shanks sahnesi yerine karargahtan falan çağırsalardı da öyle gitseydi keşke. Bir leke olarak kalacaktır bu çoğu kişi için.
Adamın ağır antisi ne bekliyorsun, açıp kollarını Tsuru Teyze demesini mi ?
Ağır antisi mi?Antisiyse normal bela çıktı tepkisi gemisinin batma riskiyle birlikte karşıdakiler savaş gemisi ve denizcilere sürekli takviye geliyor.