8 yaşında amiral tokatlayan herhangi bir karakterin övülmesi amiral nefretinden değil, amiral gücünü verilen anlamdandır.Momo'dan nefret eden insanlar bile sırf amirale hasar verdi diye övüyor şimdi. Amiraller kadar nefret duyulan başka bir topluluk yokmuş onu anladım.
Yonko=1.7 amiral denkleminin son halini merak ediyorum.Nerde karşısında amiral varken aksiyona giren Dof reyis, nerde karşısında amiral+eski filo amirali varken aksiyona giren Jack reyis nerde 1 km öteden yonkou görünce zaten ben Wano'ya niye geldim, hayır hasenat işi için geldim diyen Aramaki. Yoo dostum yooo çok kötü oldu bu
Ben çokta bir dayak attığını düşünmüyorum şahsen ondan ötürü öyle dedim küçültmekten değil. Bundan birkaç ay öncesine kadar Momo'nun bu kadarını bile yapabileceğini düşünmezdim gerçi. İyi güçlenmiş.8 yaşında amiral tokatlayan herhangi bir karakterin övülmesi amiral nefretinden değil, amiral gücünü verilen anlamdandır.
Çocuğu nefret ettiğimiz birini dövdü diye değil, güçlü birini dövdü diye övüyoruz. Bunu yapmak için Momo'yu sevmemiz gerekmiyor.
Amiralleri bu kadar küçültmeniz çok saçma
Herkes ektiğini biçer dostum. Üstüne amiralin aşırı nefretlik bir tip olması da cabası.Momo'dan nefret eden insanlar bile sırf amirale hasar verdi diye övüyor şimdi. Amiraller kadar nefret duyulan başka bir topluluk yokmuş onu anladım.
Ona cümle değil de tek kelime yeter. Şerefsiz.Peki ya akayinu