Yeni oranı yazmaya elim gitmiyor. Amiralci kardeşlerimizin kalp krizi geçirmesini istemiyorum. Önce bu bölümün şokunu bir atlatsınlar ondan sonraYonko=1.7 amiral denkleminin son halini merak ediyorum.
Yeni oranı yazmaya elim gitmiyor. Amiralci kardeşlerimizin kalp krizi geçirmesini istemiyorum. Önce bu bölümün şokunu bir atlatsınlar ondan sonraYonko=1.7 amiral denkleminin son halini merak ediyorum.
3,5?Yeni oranı yazmaya elim gitmiyor. Amiralci kardeşlerimizin kalp krizi geçirmesini istemiyorum. Önce bu bölümün şokunu bir atlatsınlar ondan sonra
Bundan birkaç gün öncesine kadar ben de böyle düşünüyordum ama ya amiral tırtmış ya da...Ben çokta bir dayak attığını düşünmüyorum şahsen ondan ötürü öyle dedim küçültmekten değil. Bundan birkaç ay öncesine kadar Momo'nun bu kadarını bile yapabileceğini düşünmezdim gerçi. İyi güçlenmiş.
Sana iki saat önce yavaşş demedik mi carpe ne zaman durulacaksın lan?
Ben de öyle bir oran veriyordum önceden sanırım. Pişmanım bir tık.Yonko=1.7 amiral denkleminin son halini merak ediyorum.
Birikmişliğinde etkisi var tabi. Yonkolara da baya yüklenildi zamanında.Herkes ektiğini biçer dostum. Üstüne amiralin aşırı nefretlik bir tip olması da cabası.
Artık iddaa 4.05 oran veriyor amirale oyna tutturursan paranı katlarsın.
Manası çok derin bir rakam
Adamın ağır antisi ne bekliyorsun, açıp kollarını Tsuru Teyze demesini mi ?Sana daha büyük bir korkak göstereyim.
Biz kumarı da kumarbaz amiralleri de sevmeyiz. Sakın kör topal kulaksız diye görüp acımayasın bunlara. Alayı yaramaz bunların.Artık iddaa 4.05 oran veriyor amirale oyna tutturursan paranı katlarsın.