Meyveyi buna uygun tanıtırsa olabilir ama bana soracak olursan çıkardığı ruhu bir daha alması saçma olurÖlmüş Big Mom'a kendinden verdiği ruhlar geri dönse canlanır mı peki? Sadece kendinden verdiği ruhların geri dönme durumu olsa yani.
Meyveyi buna uygun tanıtırsa olabilir ama bana soracak olursan çıkardığı ruhu bir daha alması saçma olurÖlmüş Big Mom'a kendinden verdiği ruhlar geri dönse canlanır mı peki? Sadece kendinden verdiği ruhların geri dönme durumu olsa yani.
Ben üye olduğumda Zoro fanlarına karşı Mihawk savunmuş adamım. Hep KK dedim o ünlü konuda.Amiral Lobisi Çökünce Kılıç Lobisi Faaliyetlerine Başlayan Sensey:
Duvarları kendileri yapmış sur gibi.O değilde ülke ye sular girmiş ya ? O yanlardaki dağlar nasıl çıkmış? Volkan patlaması sonucu mu ? Ülkenin aslı önemli bizim için kaldı ki o kısımlara Big Mam ile Kaiodu uçtu ? Onların öldüğünü düşünmüyorum, onlar oraları parçalayıp çıkmasın ? Gerçi su orası çekiç olmuşlardır bilemedim ?
Wano'lular göz yaşlarıyla dolup taşıyor... Wano'da karla kaplı olan yerler var. Ayrıca Fuji yanardağının etekleri karla kaplıysa eriyen sular yüzünden de akıyor olabilir.Bu şelale nasıl surekli akmaya devam ediyor lan? Hergun durmadan yağmur yağması gerekmez mi o zaman.
İşte gelecekteki Zoro böyle olacak.Shanks Kral'ın hakisini yaydı ancak öyle hissettiler varlığını. Shanks'in gözlem hakisi Aramaki'nin hakisini hissetti. Bu Shanks hakinin üçünde de en üst düzeyde ise kralı gelse yine yenemez gibime geliyor.