Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde ülke ye sular girmiş ya ? O yanlardaki dağlar nasıl çıkmış? Volkan patlaması sonucu mu ? Ülkenin aslı önemli bizim için kaldı ki o kısımlara Big Mam ile Kaiodu uçtu ? Onların öldüğünü düşünmüyorum, onlar oraları parçalayıp çıkmasın ? Gerçi su orası çekiç olmuşlardır bilemedim ?
 
Pluton kocaman bir gemiydi dimi? Acaba wano'lularin elinde mi yapildi?

Sukiyaki'nin wano'nun açılma olayini bilmemesi mantıklı, diger türlü önceki nesillerde bir hareketlenme olur ve wano degisime ugrardi.

Son phone'nin elbaf'ta oldugunu düsünüyorum. Bu arada law elbaf'a gidebilir mi? Kafaya koymus gibi. Luffy'lerle gitse dahi kk. ünvani onun için anlam ifade edecegini sanmam bunu corazon'dan dolayi geçmis için yapiyor.
 
Momodan hasar aldı diye amiral eziklemek nedir. Adamda kaidonun meyvesi ile aynı şeyleri yapan meyve var. Üstelik yetişkin halde. Amirale hasar vermesi gayet normal. Şuan sadece aklı 8 yaşında. Ama bedenen yetişkin. kaido vurmuş gibi olmasa da ona yakın hasar çıkartabilir Momo şuan. Bedenen bir zayıflığı yok momonun. Hatta hibrid formda adadaki en dayanıklı kişilerden birisi. Bir kere bedeni odenin bedeni ile aynı. Zoro ve luffyde yok o sertlikte beden. Üstüne ejderha derisi tamamdır.
 
Shanks Kral'ın hakisini yaydı ancak öyle hissettiler varlığını. Shanks'in gözlem hakisi Aramaki'nin hakisini hissetti. Bu Shanks hakinin üçünde de en üst düzeyde ise kralı gelse yine yenemez gibime geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık