Videoya sağ tıkla url kopyala öyle at usta.Anladım, teşekkürler .
Videoya sağ tıkla url kopyala öyle at usta.Anladım, teşekkürler .
Niye?Teknik olarak Buggy'i haki ile kesse de sonuç değişmiyor olması lazım
Çok iyi
Haki meyve özelliğini kapatmıyor.
Karakterleri tanımıyorum:dÇok iyi
Ama Garry'nin yerine Kid'i koyup Teşekkürler Zoro Sama totomuzu kurtardın yazmalıydı xD
Garp, Luffy'ye vurduğunda niye esnemiyor o zaman? Smoker'ı nasıl tutuyorsun hakiyle?Haki meyve özelliğini kapatmıyor.
Buggy'nin durumu bahsettiklerinden daha özel. Kesilme/bölünme/dilimlenme meyvesini haki ile kesebileceğini söylüyorsun.Garp, Luffy'ye vurduğunda niye esnemiyor o zaman? Smoker'ı nasıl tutuyorsun hakiyle?
Smoker logia, Luffy ise fiziksel saldırılardan normalde etkilenmiyor ama kesici, delici ya da hakili saldırılardan etkileniyor.Garp, Luffy'ye vurduğunda niye esnemiyor o zaman? Smoker'ı nasıl tutuyorsun hakiyle?
O ikisinin yasli bir abisi vardi, o da magmada dus almayi cok severdi. En son ici disi sicacik olmustu, amiralim yuzunun yarisina kalici buhar banyosu yaptirmisti.Asıl güç yeri geldiğinde geri çekilmeyi de bilmektir.Mihawkı sevmem de Big Mom ve Kaido güçlerine güvendiler de noldu magma da duş alıyorlar şuan.Bildiğin bir düşmanla çarpışmak bilmediğinle savaşmaktan daha iyidir.Eğer burda konu vegapunkun silahıysa tabi.İnşallah bunlar doğru olurda zevkli bir bölüm okuruz.
Hayır sen fandaşına yine çarşafsız yatmışsın dedin halbuki zoronun ve fanlarının çarşafsız yattıklarını biliyor olman gerekirken sen dalga geçtin kabullen bunları artıkBen dövüş içinde yatıyorlar diye dalga geçtim elmalarla armutları karıştırmasaydın zaten lütfü fanı olmazdın