Videoyu gizli içerik içerisine alır mısın lütfenŞu şekil yaptığı hurdaları içinden çıksa. Benim de kendime göre hayallerim var...
sayfada hata veriyor
Videoyu gizli içerik içerisine alır mısın lütfenŞu şekil yaptığı hurdaları içinden çıksa. Benim de kendime göre hayallerim var...
xdGreenbull
Mihawk gereksiz yere kimseyi öldürmek istemedi savaşta. Buggy'yi kesemeyecek adam mı? Niye haki kullanmıyor? Anlaşmamız Beyazsakal Korsanları'na karşıydı diyor açık açık.Hala ''Tek atar'' diye hayal gücünde olan insanlar var, Mihawk Daz Bones'a bile tam anlamıyla tek atamadı. Adam kalktı devam etti sonra
Haki kullanmasa Daz Bones'i indiremez.Mihawk gereksiz yere kimseyi öldürmek istemedi savaşta. Buggy'yi kesemeyecek adam mı? Niye haki kullanmıyor? Anlaşmamız Beyazsakal Korsanları'na karşıydı diyor açık açık.
Yahu 4 tanrı var seride bu adam orman tanrısı meyvesini yemiş. Adı her ne ise. Kendisi ushimaru shimotsuki'nin oğlu zoronun babasıdır. Fotosentez yapıyor ondan kaç senedir yemek yemiyor. Reis gelip oğluna bi selam çakacakGreenbull
Daz Bones'u hakisiz indirdi dediğim yeri alıntılar mısın?Haki kullanmasa Daz Bones'i indiremez.
Prenses Mansherry'nin gücüne benziyor. Bölüm Wano dışında geçerse görmemiz çok olası. Kahraman ve fedakar cücemiz Leo'yu, Lucci'yi top gibi sektirirken görsek keşke...
direkt nokta koydum ya gerek kalmadı gören görmüştür. alıntıdan kaynaklı hata veriyor artık herhalde.Prenses Mansherry'nin gücüne benziyor. Bölüm Wano dışında geçerse görmemiz çok olası. Kahraman ve fedakar cücemiz Leo'yu, Lucci'yi top gibi sektirirken görsek keşke...
@Fruit Punch Samurai şu link "www.youtube.com/watch?v=Klg33N1wYI8" ile düzeltirsen mesajını bir sıkıntı kalmaz.