Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orada çeliği kesmeyi çözmüyor muydu? Serinin daha başlarında o haki tekniğinin düşünüldüğünü sanmıyorum. Senin dediğin gibi bile olsa King'i saldırısına kral haki ekleyerek alıyor, bu daha az görülen ve daha büyük bir güç.
Hocası diyor Hyogoro'nun anlattığı şekilde anlatmış. Hyogoro Ryo kullanırken kılıç sahibiyle bir olur kağıdı kesmez isterse falan diyordu, aynılarını Zoro'nun hoca diyor.
 
Hocası diyor Hyogoro'nun anlattığı şekilde anlatmış. Hyogoro Ryo kullanırken kılıç sahibiyle bir olur kağıdı kesmez isterse falan diyordu, aynılarını Zoro'nun hoca diyor.
Yine de kral hakili saldırılara dayanmak daha büyük bir dayanıklılık göstergesi bence. Daz ile King'i kıyaslamam hiçbir şekilde.
 
Don Krieg'i kovalama sebebi can sıkıntısı biraz. MF sırasında canı sıkıldıkça kesti işte birilerini. Crocodile öyle tek atacağı bir adam değil Logia olduğu için o yüzden uğraşmak istemiyor. Luffy'in önüne sürekli birileri çıktığı için sıkılıp bırakıyor sonrasında. Zaten Luffy için son lafı da denizde ki en korkutucu güce sahip, insanları yanına çekme. Kendini tutmadığı yer bir noktaya kadar sadece. Sen cidden Mihawk savaş sonuna kadar Luffy'nin kellesinin peşinden gitse Luffy'nin hayatta kalabileceğine inanıyor musun?

Bak savaşta herkese karşı geri vites çekmeden saldıran Luffy (3 amiralin bile karşısına çıktı) Mihawk'ın karşısında kollarının kesileceğinden çekinip geri adım atıyor, sadece kaçıyor.
Zaten Luffy'nin kellesini almaya çalıştı adam, olay da bu zaten. Luffy ne yapıp ediyor hayatta kalıyor. Bunu tüm dövüşlerinde ortaya çıkarıyor bu karakter. Yani bu Mihawk ile bağlı değil Luffy ile bağlı bir durum. Yani Mihawk tüm gücünü kullansa Luffy'e yine bir şey olmazdı. Öyle ki karakter zaten eli kesileceği noktada bile anlık geleceği gördü ve saldırmadı.

Onun dışında Mihawk da senin dediğin noktada Crocodile'a saldırmadı, yani Mihawk şöyle bir sahne ortaya koyacak biri değildi.

Yani Mihawk bunu yapabileceği kişilere yaptı. Sadece Mihawk değil bu herkes için böyle seride...
Kısaca insanlar karakterleri değerlendirirken farklı şeylere bakıyorlar. Hala ''Tek atar'' diye hayal gücünde olan insanlar var, Mihawk Daz Bones'a bile tam anlamıyla tek atamadı. Adam kalktı devam etti sonra hele ki Crocodile beklenenden çok güçlü bir şekilde dönüş sağlayacak, kendi değimiyle ''Yaralarını iyileştirmiş'' olarak...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık