Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Capori‘nin verdigi biögilere bakilirsa bölüm cikana kadar cildiracaz ve bölümden sonra yine cildiracaz:) eli sonu bu oda heyecandan bizi kalpten götürecek
 
Yahu bak yine alakasız yerden konuyu bağlıyorsun. Olay ''Crocodile dövüşmek isteyeceği türden bir adam değil'' konusunda değil ki. Bu adam ''Uykumdan uyandırdılar'' diye GL den 4 denize Don Krieg kovalayan biri. :D

Üstüne Okamalar gelince kesiyor, Daz Bones'ı tanıyor ama o da mesela kılıç ustası değil onu da kesiyor. Karşısına anlık olarak Buggy geliyor onu da kesiyor.
Yani bu adamın sizin sandığınız gibi kriterleri yok. Saydığımız ve saldırdığı çoğu kişi zaten kılıç ustalığında üst seviye olmayı geç kılıç ustası bile değil.
Luffy olayın yine yanılgı, adam Shanks'dan özür dileyip ''Kendimi tutmayacağım'' diyor, boynunu kesmeye çalışıyor Luffy ataktan kurtuluyor. ''Şimdi ne yapacaksın'' deyip slash yağmuruna tutuyor Luffy yine kaçıyor. Yani sizin söyledikleriniz ile adamın söyledikleri ve yaptıklarıyla çelişiyor. Buna rağmen siz hala durumu istediğiniz, kendi düşüncelerinize göre değerlendiriyorsunuz...
Don Krieg'i kovalama sebebi can sıkıntısı biraz. MF sırasında canı sıkıldıkça kesti işte birilerini. Crocodile öyle tek atacağı bir adam değil Logia olduğu için o yüzden uğraşmak istemiyor. Luffy'in önüne sürekli birileri çıktığı için sıkılıp bırakıyor sonrasında. Zaten Luffy için son lafı da denizde ki en korkutucu güce sahip, insanları yanına çekme. Kendini tutmadığı yer bir noktaya kadar sadece. Sen cidden Mihawk savaş sonuna kadar Luffy'nin kellesinin peşinden gitse Luffy'nin hayatta kalabileceğine inanıyor musun?

Bak savaşta herkese karşı geri vites çekmeden saldıran Luffy (3 amiralin bile karşısına çıktı) Mihawk'ın karşısında kollarının kesileceğinden çekinip geri adım atıyor, sadece kaçıyor.
 
MF'de Crocodile'a iade itibar yapıldığı için sürekli karakteri parlatma sahneleri yapıldı. O yüzden Mihawk ile olan sahnesi fazla ciddiye alınacak bir şey değil. Serideki konumlarına bakarsak Mihawk'ın daha üstte bir yerde olduğu net. Oda'nın daha çok değer verdiği de net. Gidip gearsız Luffy'e yenilecek çapta biri değil Mihawk.
King vs croc konusu açacaksın herhalde taraftarlarını toplama çalışması yapıyorsun beğendim :hhh:
 
Zoro Daz'ı keserken üst düzey haki kullanıyor hocasının söylediklerini hatırlayıp. Hyogoro'nun Luffy'e öğretmeye çalıştığı teknik.
Orada çeliği kesmeyi çözmüyor muydu? Serinin daha başlarında o haki tekniğinin düşünüldüğünü sanmıyorum. Senin dediğin gibi bile olsa King'i saldırısına kral haki ekleyerek alıyor, bu daha az görülen ve daha büyük bir güç.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık