MF Mihawk haki kullanamıyordu demişsin.Daz Bones'u hakisiz indirdi dediğim yeri alıntılar mısın?
MF Mihawk haki kullanamıyordu demişsin.Daz Bones'u hakisiz indirdi dediğim yeri alıntılar mısın?
Teknik olarak Buggy'i haki ile kesse de sonuç değişmiyor olması lazımMihawk gereksiz yere kimseyi öldürmek istemedi savaşta. Buggy'yi kesemeyecek adam mı? Niye haki kullanmıyor? Anlaşmamız Beyazsakal Korsanları'na karşıydı diyor açık açık.
Tamam, bunu alıntıla. Nerede demişim? Tartışma çıkarmaya yer arıyorsun he Montana, oradaki bağlamın Buggy olduğunu anlamayacak biri olmadığını biliyorum.MF Mihawk haki kullanamıyordu demişsin.
Buggy'nin meyvesinin özelliği o, haki kullansa dahi bir şey olmayacak büyük ihtimalle ki kullanıyor olabilir MF de haki kavramında ''koka'' dediğimiz şekilde bir kullanım yoktu. Buggy bölünüyor, haki ile bölsen ne olur? Karakter logia değil bir şey değil.Mihawk gereksiz yere kimseyi öldürmek istemedi savaşta. Buggy'yi kesemeyecek adam mı? Niye haki kullanmıyor? Anlaşmamız Beyazsakal Korsanları'na karşıydı diyor açık açık.
Ben dövüş içinde yatıyorlar diye dalga geçtim elmalarla armutları karıştırmasaydın zaten lütfü fanı olmazdınSen hala zoroculuk mu yapıyorsun zoro orda çarşafsız yatıyor sen zorocu yoldaşını çarşafsız yatmakla suçladın.Zoro ve tüm zorocular çarşafsız yatarken sen onlarla dalga geçtin aşağıladın ocak dışına atıldın diyoruz
Herhalde teklenmeye geliyor reis.Greenbull
YouTube Shorts medya olarak paylaşılmaya pek müsait değil, ondandır.direkt nokta koydum ya gerek kalmadı gören görmüştür. alıntıdan kaynaklı hata veriyor artık herhalde.
Anladım, teşekkürler .YouTube Shorts medya olarak paylaşılmaya pek müsait değil, ondandır.
Ben dövüş içinde yatıyorlar diye dalga geçtim elmalarla armutları karıştırmasaydın zaten lütfü fanı olmazdın