Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smoker logia, Luffy ise fiziksel saldırılardan normalde etkilenmiyor ama kesici, delici ya da hakili saldırılardan etkileniyor.
Buggy ise herhangi bir kesilmeye karşı dayanıklı, bölünüyor karakter, kan olayı zaten yok. Bunun yanında haki ile bölünmüş ya da norma bölünmüş ne fark ediyor? Haki meyve iptali yapmıyor zaten, haki ile kessen dahi adam bölünecek meyvesi devam edecek.
Logia olması neyi değiştiriyor? Marco'ya da vuruluyor hakiyle. Magellan da Paramecia, hakiyle bile dokunamayacak mısın adama?
 
E. Oda, bu seriyi 25 yıl boyunca çizeceğini ve hatta daha da fazla süreceğini bilseydi eminim ki serideki bir çok şeyi en baştan farklı tasarlardı. Mihawk da bence bu farklı tasarlanan karakterlerden birisi olurdu. Seri boyunca mevcut güç dengeleri defalarca kez değişti, değişmek zorunda kaldı. Mihawk her zaman Zoro'nun final hedefi olarak tasarlandı, tıpkı Luffy'nin hedefi nasıl ki en başta gösterildiyse, Zoro'nun da gelmek istediği veya geleceği noktayı serinin başında gördük. En nihayetinde seri boyunca da sürekli kılıç ustalarıyla kapışa kapışa güçlenen ve sonunda Mihawk'ı da devirecek olan ve dünyanın en iyi veya en güçlü kılıç ustası ünvanını alacak olan Zoro'nun da yan hikâyesine tanıklık edecektik. Lakin Savaş Lordlarında olduğu gibi, sonradan tasarlanan karakterler olsun, imparatorlar olsun, imparatorların sağ kolları bile buna dahil olmak üzere o kadar absürd güçler ve ciddi seviye farkı ortaya çıktı ki, serinin başında tasarlanan Shanks, Mihawk ve benzeri karakterler çok normal insan gibi kaldılar. Normallikleri güçsüzlük algısı oluşturmasın diye de bunlara muazzam bir hakileri var, ondan çok güçlüler denildi. Shanks'in kolunu deniz canavarına kaptırması gibi saçma bir şey yok baktığınız zaman. Yalnız bu açıdan bakacak olursak; Mihawk Shanks ile en son kapıştığında Shanks deniz canavarına da kolunu kaptıran bir karakterdi. Editörün isteği olması bilmemnesi beni çok ilgilendirmiyor açıkçası; bu da bir gerçek. Mihawk hikâyedeki yeri gereği durumu belli, fazlası hiçbir zaman olmayacak. Sağ kol-amiral seviyesi bir karakterdir işte. Ki açıkçası amirallerin Mihawk'ı alabileceğini düşünüyorum o ayrı.
şu seride vücudunda çizik olmayan tek karakter farkındaysan. Adamı yaralayamıyosun ayrıca kılıç ustalığı hele ki en iyisi bu konuda gerçekten bodoslama saldırabileceğin biri değil. Luffy'nin ilk defa birine yumruklarını geri çektiğini görmüşümdür bu seride
 
Buggy'nin durumu bahsettiklerinden daha özel. Kesilme/bölünme/dilimlenme meyvesini haki ile kesebileceğini söylüyorsun.
Luffy'e vurduğunda kemikleri kırılmıyor.
edit: brook'u ele al. Daha önce ölmemişken hakili bir saldırı ile ölse tekrar dirilmeyecek mi?
Brook'un meyvesi vücut modifikasyonu değil, saçma bir örnek. Luffy'nin fiziksel hasarla zarar görmeyen vücuduna hakiyle zarar verebilirsin, Smoker'ın tutulamayan vücudunu hakiyle tutabilirsin, Buggy'nin kesilemeyen vücudunu hakiyle kesebilirsin. Arkasındaki mantık basit.
 
World Government modified Crocodile’s body.

Mihawk vs.Crocodile starts at the beginning of the chapter.

Wano celebration party until last page.

At the last page, we see Mihawk got destroyed by Crocodile.
 
Kokayla dokunsan yine zehirlenirsin, temassız zırh yapman lazım.
Zehirlenmezsin. Zehirlenmen için gözeneklerden vücuduna girmesi gerekiyor, sen hakiyle zırh yapıyorsun kendine. Magmadaki durum farklı. Şöyle düşün; eldivenle elini zehre sokabilirsin ama magmaya sokamazsın. Eldiven erimese bile eldiveni ısıtır elini yakar. Vücuduna girmesine gerek yok ısıtması için.
 
Zehirlenmezsin. Zehirlenmen için gözeneklerden vücuduna girmesi gerekiyor, sen hakiyle zırh yapıyorsun kendine. Magmadaki durum farklı. Şöyle düşün; eldivenle elini zehre sokabilirsin ama magmaya sokamazsın. Eldiven erimese bile eldiveni ısıtır elini yakar. Vücuduna girmesine gerek yok ısıtması için.
Tamam magmaya dokunamıyorsa demek iptal etmiyormuş.
 
Fake spoiler yemekten ümitsizlik kuyusuna düştüm.

Smothie marcoyu indirmiş dışında herşey yazılmış
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık