Görünen o ki diğer bölümde de kınları göreceğiz. Daha sonra Momo'nun 3 metre boyunun altındaki gizemi göreceğiz. Babasına mı benzer artık neyse gider çift sayfa kocaman çizer şimdi bizim oda efendi
Herhalde ara öncesi bölüme kalacak ödüller ve dış dünyadan haberler. Bu da tabi iyi tarafından bakarsak. Vicdansız ara sonrasına bırakır şimdi . Güvenemiyorum
Apoo'nun tepkisi de iyiydi. Fotoğraf da çektiğini hatırlıyorum. Kaido'yu Luffy'nin yendiği manşetlere geçecek. İstersek 50vs1 yaptı diyelim artık gazetelerde Hasır Şapka Luffy İmparator Kaido'yu yendi(öldürdü) haberleri çalkalanacak. Ödülü tavan yapacak gibi duruyor.
Kaido ve Mom'u da silüet şeklinde magma içerisinde çizmiş. Tek merak unsuru bölümde buydu.( Son sahnedeki 9 kını ve Momu'nun 3 metre boyunu saymıyorum).Öldüler mi kaldılar mı belirsiz. Öleceklerini düşünmüyorum. Öldürürse beni şaşırtmayı başarır.
Bölümde de Yamato bacımız güzel bir konuya değinmiş. (Sağolsun savaş uzamadı, gidelim artık şu adadan diye bize yardımları dokundu. Bölümün yıldızı yapmalıyız bence
) Adayı kurtararak onların da hayatta kalmalarını sağladıklarını, nankörlük yapmamaları gerektiğini değinip arcın uzamaması için elinden geleni yapmış yiğidim
Senelerdir bu günleri beklediğimiz için ortaya oyumu veriyorum ve çekiliyorum,kızıl saçlımın tepkisini beklemeye devam ediyorum