Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050: Onur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 45.9%
  • Orta

    Kullanılan: 83 25.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 96 29.0%

  • Kullanılan toplam oy
    331
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yılların Yonko fanıyım. Odamda Shanks, Kaido, BM posterleri dolu. Ama yanılmışım. :agla:

Magmaya yenilen 3 Yonko ile Akainu > Yonko netleşti. Artık ben de Amiralciyim. :gamyon::D
Bir an bilincleri kapali kontrol hakilerini kontrol edemediler falan diyecektim ama bu ikisi bize canavar olarak tanitildi ve böyle cok durumdan kurtuldular o yüzden sonuna kadar katiliyorum.
 
Biz de Mihawk'ın yanından boş gelmemiş derdik işte:/
edit: bir parça haset ile beraber tabi
Sen artık bizdensin :)
Ben şu an merakla Zoro ve Toko konusunda bir sahne çizecek mi, onu bekliyorum. Rika'nın hayatını kurtarıp, onun için bir hafta aç kalmıştı; olayların sonunda sadece Luffy&Rika sahnesi çizdi. Zoro ve Rika konuşmadılar bile. :hhh: Toko'da da aynısını yapmasını bekliyorum. Umarım yanılırım. :oops:
Rika olayına hiç dikkat etmemiştim. Bu adam her zaman leşmiş de biz geç anlamışız :/
 
Görünen o ki diğer bölümde de kınları göreceğiz. Daha sonra Momo'nun 3 metre boyunun altındaki gizemi göreceğiz. Babasına mı benzer artık neyse gider çift sayfa kocaman çizer şimdi bizim oda efendi :oleyo2: Herhalde ara öncesi bölüme kalacak ödüller ve dış dünyadan haberler. Bu da tabi iyi tarafından bakarsak. Vicdansız ara sonrasına bırakır şimdi . Güvenemiyorum:mincika:

Apoo'nun tepkisi de iyiydi. Fotoğraf da çektiğini hatırlıyorum. Kaido'yu Luffy'nin yendiği manşetlere geçecek. İstersek 50vs1 yaptı diyelim artık gazetelerde Hasır Şapka Luffy İmparator Kaido'yu yendi(öldürdü) haberleri çalkalanacak. Ödülü tavan yapacak gibi duruyor.

Kaido ve Mom'u da silüet şeklinde magma içerisinde çizmiş. Tek merak unsuru bölümde buydu.( Son sahnedeki 9 kını ve Momu'nun 3 metre boyunu saymıyorum).Öldüler mi kaldılar mı belirsiz. Öleceklerini düşünmüyorum. Öldürürse beni şaşırtmayı başarır.

Bölümde de Yamato bacımız güzel bir konuya değinmiş. (Sağolsun savaş uzamadı, gidelim artık şu adadan diye bize yardımları dokundu. Bölümün yıldızı yapmalıyız bence :oleyo2:) Adayı kurtararak onların da hayatta kalmalarını sağladıklarını, nankörlük yapmamaları gerektiğini değinip arcın uzamaması için elinden geleni yapmış yiğidim :respect: Senelerdir bu günleri beklediğimiz için ortaya oyumu veriyorum ve çekiliyorum,kızıl saçlımın tepkisini beklemeye devam ediyorum:utan:
 
Son düzenleme:
One Piece de arcların ana rakipleri yenilince herkes perişan ve bitkin hale gelir. Tam bu sırada herkes oh çekerken mutlaka yeni bir tehdit ortaya çıkar. Hatta daha güçlü bir tehdit. Örnek Gecko Moria dan sonra Kuma'nın gelmesi Doflamingo dan sonra Fujitora'nın saldırması falan. Eğer Kaido kesin yenildiyse şu an başka bir düşman belirecek yavaştan. Ama Kaido tam yenildi mi bilemedim. Bunların haricinde olayların gidişatı tam da olması gerektiği gibi. O küçük kızın ağlamaklı olması ama bu sırada istemsiz gülmesi çok dokunaklı geliyor bana.
 
Orada Joyboy dururken sen kim oluyorsun da Wano'yu açmayacağım falan diyorsun. Amma gaza gelmiş bu Momo.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık