Momo'yu hiç sevmiyorum.Yine bedavaya konan 9 kın ve gereksiz liderleri.
Huzur içinde yat Kaidou.
Yasue fb güzeldi, büyük adamsın vesselam. Wano'dan adam çıktı mı? Sorusuna sadece Yasue derim.
Momo'yu hiç sevmiyorum.Yine bedavaya konan 9 kın ve gereksiz liderleri.
Huzur içinde yat Kaidou.
Yasue fb güzeldi, büyük adamsın vesselam. Wano'dan adam çıktı mı? Sorusuna sadece Yasue derim.
Magmanın içinde olmakla magmadan yumruk yemek arasında illaki fark vardır. Suyun içinde kalsan ıslanırsın ama tazyikli yersen hasar da bırakır. WB'nin yediği magma darbesi canlıdan geldi normaldir. Ben Linlin'in hikayesinin saçma bitişini sindiremedim henüz. Biz yenildi mi yoksa saf dışı mı bırakıldı diye tartışırken Kaido'yla aynı sonu paylaşırken gördük.Ikisi de hiç magmada erimiş gibi durmuyor. WBye dokunduğu anda eritmişti oysa ki.
Hoşgeldin hoşgeldiiin. Herkes bir gün bu tarafa gelecek Amiralleri hafife alıyorlarYılların Yonko fanıyım. Odamda Shanks, Kaido, BM posterleri dolu. Ama yanılmışım.
Magmaya yenilen 3 Yonko ile Akainu > Yonko netleşti. Artık ben de Amiralciyim.
Amiral kulübü başkanına hoş geldin denildi.Hoşgeldin hoşgeldiiin. Herkes bir gün bu tarafa gelecek Amiralleri hafife alıyorlar
O senin yengen yengenHoşgeldin hoşgeldiiin. Herkes bir gün bu tarafa gelecek Amiralleri hafife alıyorlar
Kaido'nun adamlarına dalarken aceleci olma dedi.Robin’i gören oldu mu ? En son brook’un yanındaydı ve brook franky’e aceleci olma derken neyi kastetti??
ben bunu ima etmedim. Neden böyle bir anlam motivasyonuna sahipsin bilmiyorum. Bölümde ne olsaydıda beğenmezdin gayet insani bir soru cevap yoksa demekki yok ki bu adam ne çizse beğenirsiniz demekte de alınacak veya gücenecek bir şey yok.Bu ne demek şimdi? Her bölümü beğeniyorsunuz gerizekalısınız yorumlarını kendine sakla. Toko'nun duygusunu iyi yansıtmış ve kendi içinde iyi bir bölümdü bana göre.
Ne çizse beğenmiyorum birader. Wano'yu sevmiyorum diyorum ne çizse beğeniyorsun diyor akıl mantık biraz.ben bunu ima etmedim. Neden böyle bir anlam motivasyonuna sahipsin bilmiyorum. Bölümde ne olsaydıda beğenmezdin gayet insani bir soru cevap yoksa demekki yok ki bu adam ne çizse beğenirsiniz demekte de alınacak veya gücenecek bir şey yok.