Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050: Onur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 45.9%
  • Orta

    Kullanılan: 83 25.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 96 29.0%

  • Kullanılan toplam oy
    331
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonkouların ölmesi gerekiyor, neden mi?
Resmi olarak bildiğimize göre devrimcilerin denizciler ile bir alıp veremediği yok. Onların düşmanı Kutsal Ejderler." Bu adamlar sadece insanları köle etmekle kalmıyor ülkeleride sömürüyorlar. Irkçılık, ayrımcılık, sömürgecilik ne arasan var.
Devrimciler Kutsal Ejderleri yok etseler bile istedikleri dünyayı yine kuramayacaklar çünkü 4 parçadan oluşan çok büyük bir güç daha var yani Yonkoular. Evet yonkouların kutsal ejderlerden ne farkı var? Beyazsakalı saymazsak hadi görmediğimiz Shanks'ıda ayıralım hiç bir farkları yok. Bir kaç istisna haricinde korsanlarında hemen hepsi kutsal ejderler gibi eziyet eden, sömüren kişilerden oluşuyor. Dragon bir gün savaşını kazansa bile karşısında 4 tane dev gibi düşmanı olacaktı. Dünyayı özgürleştirmenin 2 ayağı var. Biri Kutsal Ejderler diğerleri Yonkoular.

Luffy bu çok önemli 2 ayağın birini oluşturuyor. Büyük korsanları yok etmek. Büyük korsanlar ölmeden Devrimcilerin savaşı anlamsız oluyor. Bu nedenle Yonkouların ölmesi gerekiyor senaryo gereği. Zaten Yonkoular daha düşmeden önce Devrimciler operasyona başlamıştı. Devrimcilerin ciddi olarak gösterilmeye başlamasıyla Yonkoulardan ikisi düştü. Devrimcilerin önünden 2 büyük engel kalktı. Şuan bana göre tek sorun Karasakal. Karasakal ile birliktede Kutsal Ejderler düşecek diye düşünüyorum.
 
Apoo'nun tepkisi de iyiydi. Fotoğraf da çektiğini hatırlıyorum. Kaido'yu Luffy'nin yendiği manşetlere geçecek. İstersek 50vs1 yaptı diyelim artık gazetelerde Hasır Şapka Luffy İmparator Kaido'yu yendi(öldürdü) haberleri çalkalanacak. Ödülü tavan yapacak gibi duruyor.
Nedense içimde Roger hakkında da bu şekilde haberler yapılmıştır hissi var :) aslında öldürmediği ama sonucunda öldüğü için o yapmış sayılan falan. Normalde ne yaparsa yapsın korkulmayan, kafasını ben alacam denilen bir Luffy'den yonkou öldürdü aman yaklaşmayalım denilen bir Luffy'ye ...
ölümde de Yamato bacımız güzel bir konuya değinmiş. (Sağolsun savaş uzamadı, gidelim artık şu adadan diye bize yardımları dokundu. Bölümün yıldızı yapmalıyız bence :oleyo2:) Adayı kurtararak onların da hayatta kalmalarını sağladıklarını, nankörlük yapmamaları gerektiğini değinip arcın uzamaması için elinden geleni yapmış yiğidim
Bu arkada kalan Canavar Korsanları tayfasını Wano'nun yeniden inşasında kullanırlar muhtemelen. Irgat lazım sonuçta ve bu elemanlara hapiste taş kırdırmaktan daha mantıklı olurdu. Cezası biten yallah denize...
 
Kaido'nun adamlarına dalarken aceleci olma dedi.
Yada gücünü tüketme daha işimiz bitmedi der gibiydi.
Robin teorileri dolanıyor ortalıkta onun için soruyorum ki hepsi çok mantıklı, CP-0 hala oralarda aklımıza gelen başımıza gelmez inş :) bide brook’un yanında görmeyince şüphelenmedim değil çünkü her sahnelerinde ikisini Yanyana çiziyordu oda ama şimdi sadece brook var.
 
Hikaye çöp, dövüşler çöp, işleyiş çöp olunca dram her zaman kazanır temasına sığınmış Oda kardeş. Daha Kaidoya ne olduğu belli değil, Kaido düştü yenildi haydi parti diyorlar. Bu bana şu videoyu hatırlattı. :)




Son 1 2 ark mı, daha Elbaf var, Fıkra Adası var, öncesinde Lodestar adası var, BB var Shanks var, Denizciler var, Hükümet var, devrimciler var, vegapunk var, yeni nesil Pxler var, Weevil var.. Bu kadar konu varken 1 2 arc kalabilir mi sence :)



Ikisi de hiç magmada erimiş gibi durmuyor. WBye dokunduğu anda eritmişti oysa ki. :)
Hocam senin saydıklarına göre One piece in minimum 10 senesi var daha ama mangaka ya göre birkaç senesi kaldı en son 5 sene kaldı diyordu ikinizden birisi yanılacak gibi mangakanın yanılma ihtimali seninkinden az olduğuna göre bence 2 arctan fazlası gelmez :D Wano arc kaç sene sürdü mesela o bilgi yok bende oradan yola çıkarak kaç arc kaldığını hesaplamak mümkün diye düşünüyorum.Zira bu seri bir 10 sene daha gitmez.
 
Hobbitteki smaug ejderi erimiş altınların içerisinden fırladığı gibi kaido big momı alıp lavların arasından fırlayabilir sonrasında zoro gözünü açar ve ZKkshdhfkflsjdjfkf
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık