Ben hala Drake vs Queen bekliyorum.
WB için yapılıyordu o. Roger'ın icraatlerini koymuyorlardı hatta namı yükselmesin diye.Nedense içimde Roger hakkında da bu şekilde haberler yapılmıştır hissi var aslında öldürmediği ama sonucunda öldüğü için o yapmış sayılan falan. Normalde ne yaparsa yapsın korkulmayan, kafasını ben alacam denilen bir Luffy'den yonkou öldürdü aman yaklaşmayalım denilen bir Luffy'ye ...
Bu arkada kalan Canavar Korsanları tayfasını Wano'nun yeniden inşasında kullanırlar muhtemelen. Irgat lazım sonuçta ve bu elemanlara hapiste taş kırdırmaktan daha mantıklı olurdu. Cezası biten yallah denize...
Ejderha haliyle taşır rahat ama big mom fiziksel olarak değil manen taşıyamaz diyorsan haklısınBig Mom'ı taşıyabileceğinden emin değilim.
Ejderhayı çökertir bu kadın.Ejderha haliyle taşır rahat ama big mom fiziksel olarak değil manen taşıyamaz diyorsan haklısın
Koskoca adayı taşıdı big mom çerez kalır.Belki big mom zeus muydu neydi bulutu o gelip kurtarır ikisini birden.Ejderhayı çökertir bu kadın.
Ben bu saatten sonra çok bi işlevleri olacağını sanmıyorum, Big Mom yine gidip Law'a falan dalar işte sonrası malum yerin dibine gömülür yine.Koskoca adayı taşıdı big mom çerez kalır.Belki big mom zeus muydu neydi bulutu o gelip kurtarır ikisini birden.
Roger'ın belli icraatleri haricinde korsanlıkla ilgili icraati ne ola? Son ada, kitabeler, D. adıyla ilgili mevzu ve kayıp tarihin peşinde olduğu için gizlendi sonuçta. Başka ne yaptı bu adam? Ne kadar gizleyeceksin, mecbur oynanmış haberlerle yapmışlar piyasasını.WB için yapılıyordu o. Roger'ın icraatlerini koymuyorlardı hatta namı yükselmesin diye.
Vura vura gezmiş her yeri. Buggy yine bizi yazmıyorlar diye sitem ediyordu, WB yazıyorlardı paso. Roger arka plana atılmaya çalışılıyordu.Roger'ın belli icraatleri haricinde korsanlıkla ilgili icraati ne ola? Son ada, kitabeler, D. adıyla ilgili mevzu ve kayıp tarihin peşinde olduğu için gizlendi sonuçta. Başka ne yaptı bu adam? Ne kadar gizleyeceksin, mecbur oynanmış haberlerle yapmışlar piyasasını.
Gelecek görmeyi sadece anlamlandıramadığı durumlarda kullanıyor ve bu yumruğu yedikten sonra farzedelim ki gerçekten öldü, öldüğü için o geleceği görür mü, yoksa öldüğünü gördüğü için bize ölümü aradığını söylenen adam bu yumruğu seve seve alır mıkoca yonkou 3 bölümdür kafasına inmek üzere olan yumruğu geleceği görmeyerek yemesi saçmalığını napacağız?