Et getirin et, sapasağlam ayağa kalkar 1-2 bölüme.Akainu ve Kuzan makam koltuğu için kavga etti ikisi de perişan oldu. Kuzan uzuv bile kaybetti. Gel gelelim Luffy koca imparatorun elinden ülkesini aldı ama yara bandı ile sıyırdı paçayı.
Et getirin et, sapasağlam ayağa kalkar 1-2 bölüme.Akainu ve Kuzan makam koltuğu için kavga etti ikisi de perişan oldu. Kuzan uzuv bile kaybetti. Gel gelelim Luffy koca imparatorun elinden ülkesini aldı ama yara bandı ile sıyırdı paçayı.
Yazılan haberin hikayesi fasondur.Adamın icraatleri fazla palazlanmasın diye kısılırken nasıl fason oluyor onu anlamadım? Senin mantık garipmiş.
Başına konan ödül hangi olaylardan kalma belli mi? Her icraatını haber yapmayıp 3-4 parçada toplu zam yapmışlardır ödülüne. Adamın her hareketi sıkıntı yoksa.Roger Oden ile denk gelmeden 13 yıl önce zaten GL'nin sonuna varıyor. Sonra deli dana gibi aranıyor. Bir şeylerin yanlış olduğunu farkediyor herif. Baştan sona kaç kez altından girip üstünden çıkmış. Tüm bu vakitte dur diyememişler herife.
Hiç olmazsa biraz handikap alsaydı görseydik, yaşlanaydı falan. @|Max| şöyle handikap olacak böyle handikap olacak, çok korkuyorum falan diye mesai yaptı o kadar. Boşa gitti hepsi.Et getirin et, sapasağlam ayağa kalkar 1-2 bölüme.
Her icraatı haber olsa ödülü 10 milyar olurdu.Yazılan haberin hikayesi fasondur.
Başına konan ödül hangi olaylardan kalma belli mi? Her icraatını haber yapmayıp 3-4 parçada toplu zam yapmışlardır ödülüne. Adamın her hareketi sıkıntı yoksa.
icraatten de kısmışlardır, Enies Lobby hesabı. Yahu aynı şeyi söylüyoruz aslında niye uzatıyorum benHer icraatı haber olsa ödülü 10 milyar olurdu.
Sen kendini iyi anlatamadın bence, demek istediğin aslında Roger iyi bir insan kimseye zararı yok ise başka şekilde anlatabilirsin. Adamı küçümser gibi konuşmuşsun, yani ben öyle algıladım.icraatten de kısmışlardır, Enies Lobby hesabı. Yahu aynı şeyi söylüyoruz aslında niye uzatıyorum ben
E. Odanın şu seride gösterdiği gerçeklik payı en yüksek dövüş Akainu ve Aokiji dövüşü.Akainu ve Kuzan makam koltuğu için kavga etti ikisi de perişan oldu. Kuzan uzuv bile kaybetti. Gel gelelim Luffy koca imparatorun elinden ülkesini aldı ama yara bandı ile sıyırdı paçayı.