Böyle okuruz diyorsun.Yonkoular güzel nerf yedi bu arc. Hani güya en güçlü canlıya bunları yaptı fakat serinin ilerleyen hikayelerinde daha kim bilir kaç tane tekler yiyecek Nika, kaç kere bayılıp kalkacak, daha çok kanser olacağız, hissediyorum.
Böyle okuruz diyorsun.Yonkoular güzel nerf yedi bu arc. Hani güya en güçlü canlıya bunları yaptı fakat serinin ilerleyen hikayelerinde daha kim bilir kaç tane tekler yiyecek Nika, kaç kere bayılıp kalkacak, daha çok kanser olacağız, hissediyorum.
Son sahnedeki kesme saldırılarında gözü falan gitse çok iyi olurdu. Estetiğe önem veriyor E. OdaAkainu ve Kuzan makam koltuğu için kavga etti ikisi de perişan oldu. Kuzan uzuv bile kaybetti. Gel gelelim Luffy koca imparatorun elinden ülkesini aldı ama yara bandı ile sıyırdı paçayı.
Sen rahatsın tabii Sanji'ye bir şey olmuyor.Son sahnedeki kesme saldırılarında gözü falan gitse çok iyi olurdu. Estetiğe önem veriyor E. Oda
Sanji'nin gen uyanışıyla beraber vücudunda yara olma oranı biraz düştü. Ama Yonko tayfasıyla vs attıktan sonra bizim canavar üçlünün yara izi taşıması gerekiyordu. Katılıyorum. Amiral farkı işte ne yaparsın....Sen rahatsın tabii Sanji'ye bir şey olmuyor.
Oden ve Kınlar olmasa beş para etmez bir arc olurmuş. Bir tane daha böyle ada kurtarma temalı arc çizerse artık çok sıkar. Serinin geri kalanı Mariejois'deki olaylara bağlanmalı.
Cidden Oden devreye girer girmez serinin kalitesi düşmeye başladı.Çok üzgünüm ama bu arcla ilgili kötülükler o fb ile başladı... Hikayenin gövdesine büyük zarar verdi...
Cidden Oden devreye girer girmez serinin kalitesi düşmeye başladı.