Bazen 3 panellik bir flashback bölümün kendisine bedel olur
Hikaye çöp, dövüşler çöp, işleyiş çöp olunca dram her zaman kazanır temasına sığınmış Oda kardeş. Daha Kaidoya ne olduğu belli değil, Kaido düştü yenildi haydi parti diyorlar. Bu bana şu videoyu hatırlattı.
Nasıl bittiğinden ziyade bitmiş olması bile iyi dememe yetti.Gereksiz manada uzun sündürülmüş bir arc oldu.Tabiri caizse bu arc okuyucuyu biz takip edenleri ciddi manada yordu son 10 bölümdür bitsin artık diye okuyordu herkes.Son bir yada iki arc kaldı umarım son arclar daha ilgi çekici daha sakız gibi sündürülmeden daha net olur.Kaido'yu bu kadar canavar yapması güç dengesini alt üst etti.Kaido böyleyse Teach ve Akaiunu nasıl olacak oradaki güç nereye varacak? Luffy'nin bundan sonra hepi topu 2 rakibi kaldı Lm ve yaşlıların durumunu bilmiyoruz ama artık Luffy'nin savaşacağı 1-Teach 2-Akaiunu kaldı.Akainu bile rakibi olamaz şuan ama intikam meselesi falan var.Teach'ten zaten çok büyük bir güç gösterisi beklenebilir 2 meyve de sıkıntılı ve ikisini de efektif kullanacak.Akaiunu da final savaşlarından birisi olacağı için MF dekinden çok daha yıkıcı ve güçlü bir Akaiunu olacak.Wano'nun bitişi Kaido ve BM 'nin aynı anda düşüşü sonun başlangıcı olarak düşünülebilir.
Son 1 2 ark mı, daha Elbaf var, Fıkra Adası var, öncesinde Lodestar adası var, BB var Shanks var, Denizciler var, Hükümet var, devrimciler var, vegapunk var, yeni nesil Pxler var, Weevil var.. Bu kadar konu varken 1 2 arc kalabilir mi sence
Hee kastedileni şimdi anladım...
ZorKalkarKaido
Bölüm kısa ve geçişler keskin geldi. Önemli şeyleri gereksizmiş gibi hissettim, bilemiyorum zaten 15 sayfa vardı. Hala kafamda "Kaido için tamam da Big Mom ?" sorusu var.
Ikisi de hiç magmada erimiş gibi durmuyor. WBye dokunduğu anda eritmişti oysa ki.