Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050: Onur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 45.9%
  • Orta

    Kullanılan: 83 25.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 96 29.0%

  • Kullanılan toplam oy
    331
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda çok fazla batırdı ama bu saatten sonra luffy nin rakibi akainu shanks veya bb dir. Tutup da saçma sapan biriyle dövüşüp bir yumruk bile yerse ben odaya küfrederim.
 
Hikayeye(!) kurban gitti dövüşün finali.

Ama işte hikayede spıiler olmasın diye dövüşten ve Kaido'nun fbsinden falan kesince ortaya çok kötü bir karakter tasarımı ortaya çıktı. Canavar Korsanları'nda iyi yazılmış diyebileceğimiz bir karakter oluşmadı.

Bunlara rağmen eğer Kaido Big Mom'dan farklı bir yere düşseydi geri döner diyecektim ama şimdi zor. Ölmezler ama geri dönüşleri de hemen olmaz.
Eger ölmediyse ben aslinda Kaido'nun Luffy'nin tayfasinin bir parcasi olmasini beklerim. Cünkü vakti zamani (büyük savas) geldiginde her adam Luffy'e lazim olacak düsüncesindeyim :D
 
Bazen 3 panellik bir flashback bölümün kendisine bedel olur

Hikaye çöp, dövüşler çöp, işleyiş çöp olunca dram her zaman kazanır temasına sığınmış Oda kardeş. Daha Kaidoya ne olduğu belli değil, Kaido düştü yenildi haydi parti diyorlar. Bu bana şu videoyu hatırlattı. :)


Nasıl bittiğinden ziyade bitmiş olması bile iyi dememe yetti.Gereksiz manada uzun sündürülmüş bir arc oldu.Tabiri caizse bu arc okuyucuyu biz takip edenleri ciddi manada yordu son 10 bölümdür bitsin artık diye okuyordu herkes.Son bir yada iki arc kaldı umarım son arclar daha ilgi çekici daha sakız gibi sündürülmeden daha net olur.Kaido'yu bu kadar canavar yapması güç dengesini alt üst etti.Kaido böyleyse Teach ve Akaiunu nasıl olacak oradaki güç nereye varacak? Luffy'nin bundan sonra hepi topu 2 rakibi kaldı Lm ve yaşlıların durumunu bilmiyoruz ama artık Luffy'nin savaşacağı 1-Teach 2-Akaiunu kaldı.Akainu bile rakibi olamaz şuan ama intikam meselesi falan var.Teach'ten zaten çok büyük bir güç gösterisi beklenebilir 2 meyve de sıkıntılı ve ikisini de efektif kullanacak.Akaiunu da final savaşlarından birisi olacağı için MF dekinden çok daha yıkıcı ve güçlü bir Akaiunu olacak.Wano'nun bitişi Kaido ve BM 'nin aynı anda düşüşü sonun başlangıcı olarak düşünülebilir.
Son 1 2 ark mı, daha Elbaf var, Fıkra Adası var, öncesinde Lodestar adası var, BB var Shanks var, Denizciler var, Hükümet var, devrimciler var, vegapunk var, yeni nesil Pxler var, Weevil var.. Bu kadar konu varken 1 2 arc kalabilir mi sence :)

Hee kastedileni şimdi anladım...
ZorKalkarKaido
Bölüm kısa ve geçişler keskin geldi. Önemli şeyleri gereksizmiş gibi hissettim, bilemiyorum zaten 15 sayfa vardı. Hala kafamda "Kaido için tamam da Big Mom ?" sorusu var.
Ikisi de hiç magmada erimiş gibi durmuyor. WBye dokunduğu anda eritmişti oysa ki. :)
 
Kaidou ve Koca Ana’ya nasıl kaybettireceğini bilemediği için ve tekrar ayağa kalkarlar diye çareyi imparatorları lava gömmekte bulmuş Oda. Hatta o da yetmedi bir de lav patlaması yaptırdı ki garanti olsun. Çünkü biliyor ki lava düşmeseler o patlamalar olmasa tekrar ayağa kalkacaklar. Ne diyeyim imparatorların uyanışlarını bile göstermeye korktu. Ama Kadiouya da helal olsun dövüşler başlayalı kaç kişi ile kapıştı bana mısın demedi. Hala bile zarar görmüş havası vermiyordu… Bakalım artık gözümüz kulağımız bu Arkın bitmesinde ve Wano sonrasında. Bekle bizi Elbaf… Gerçi bir Sabo kurtarma mevzusu falan olabilir bakalım..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık