Boşuna Zoro reyizin gönlü kaymadı Yasuie'ye. İntikamını aldırmayarak bir büyük sahneyi daha hiç etti.Yasuie adamdır! Yasuie ve Toko hariç, yorum yapmaya değer bir şey yok.
İdamda açaydı hhakiyi de kurtaraydı karakteri.. Yatacak yerin yok Soda..Boşuna Zoro reyizin gönlü kaymadı Yasuie'ye. İntikamını aldırmayarak bir büyük sahneyi daha hiç etti.
Aynen çok epik bir sahne olurdu. Çatıda "aa ben kral haki mi kullanıyor muşum"dan daha güzel bir h.haki sahnesi olurdu.İdamda açaydı hhakiyi de kurtaraydı karakteri.. Yatacak yerin yok Soda..
Biz de Mihawk'ın yanından boş gelmemiş derdik işte:/Aynen çok epik bir sahne olurdu. Çatıda "aa ben kral haki mi kullanıyor muşum"dan daha güzel bir h.haki sahnesi olurdu.
Momo öngörü şovu yaptı resmen. Kaido tekrar kalkacak, bu yüzden sınırları hemen açmak istemedi reis.Henüz şafak sökmedi. Kaido gerçekten yenildi mi ? Toki yirmi yıl sonraya el sallayıp, şafak söktğünde bilmem ne diyince... Güneşin ilk ışıklarının yayıldığı bir sayfada Kaido'nun yenilgisi duyurulur sanmıştım. Galiba Momo, Wano'nun sınırlarını açmaya karar verdiğinde şafak sökecek.