Bu hafta da aynı şekilde bitmiş. Böyle boyle sonsuzluğa kadar gidecekler sanırım.Son panel geliyor. Luffy, Kaido'ya saldırıyor, ertesi hafta hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar.
Kaç oldu ben sayamadim.
Bu hafta da aynı şekilde bitmiş. Böyle boyle sonsuzluğa kadar gidecekler sanırım.Son panel geliyor. Luffy, Kaido'ya saldırıyor, ertesi hafta hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar.
Kaç oldu ben sayamadim.
Katakuri:O değil de ateş muhabbeti geçince aklıma geldi
Sakazuki
Ace - Sabo
Marco
Oven
King
Kaido
Sanji
Başka var mıydı ateş veya ısı kullanan eleman? Acaba yaydıkları ısıyı sıralasak nasıl olurdu
Law ve Kid'in karşısındaki Linlin değil.İki pasifista'dan iki yonkoya.. Kaido ve Linlin sapına kadar aynı klasmandır. Net
4.6, 4.3Yok artık :d
Ödül üzerinden gitmek istediğine emin misin:d4.6, 4.3
Mangaka 0,3lük bir fark koymuş doru. Linlinle de Shanks arasında yine 0,3 var :d
Ödülü aynı anda açıklanmış kişilerle 40 yıl aralık olan farklı organizasyonlardaki kişileri bir tutmayız umarımÖdül üzerinden gitmek istediğine emin misin:d
Mevcut ödüllerdeki güç oranını bildiğini varsayıyorum. Bizimle de paylaşır mısın bu bilgiyi.Ödülü aynı anda açıklanmış kişilerle 40 yıl aralık olan farklı organizasyonlardaki kişileri bir tutmayız umarım
Lütfünün karşısında çizilmedi diye Kadın da mundar olduİki pasifista'dan iki yonkoya.. Kaido ve Linlin sapına kadar aynı klasmandır. Net