E law-kid dünyayı kurtaran maymun olmayacak ne yapsınlar ? Özgürlük halkların kardeşliği falan luffy nin misyonu bu bilirsinBen çizilene bakıyorum. Yazar bir tarafın altını doldurdu. Diğeri bomboş kaldı.
E law-kid dünyayı kurtaran maymun olmayacak ne yapsınlar ? Özgürlük halkların kardeşliği falan luffy nin misyonu bu bilirsinBen çizilene bakıyorum. Yazar bir tarafın altını doldurdu. Diğeri bomboş kaldı.
Yahu öyle de şu çizilen BM ile çizilen Kaido denktir demek başka bir şeyE law-kid dünyayı kurtaran maymun olmayacak ne yapsınlar ? Özgürlük halkların kardeşliği falan luffy nin misyonu bu bilirsin
Mangaka becereksizse ben mi yanlış yorumlamış oluyorumYahu öyle de şu çizilen BM ile çizilen Kaido denktir demek başka bir şey
Valla uzun uzun yazardım da şu sıralar çok op tartışasım gelmiyorHala bekliyorum. Güç, tehdit, tayfa vs diye oranlamış gibi konuşuyorsun. Lütfen oşiyete tiksav..
Denk onlar. Olmasalar 2mt tek kollu şanksı ham yaparlardı aralarında denge var. %50-50 demiyorum tabi ki kaido önde de... denk işteYahu öyle de şu çizilen BM ile çizilen Kaido denktir demek başka bir şey
Denk olmayabilirler ama Big Mom çok rahat amiral alır.Kaido hiç bir zaman big meme ile denkliği bırak yakın bile olmamıştır ki zaten manga da bunu görüyoruz.Big mom Yonkoların yüz karasıdır.Tek başına herhangi bir Amiral bile alamaz
Akainu alır Aokiji ve Kizaru alabilir Fuji ve Ryokugyu da baya zorlar. Hiçbirini rahatça alamaz teke tekte.Denk olmayabilirler ama Big Mom çok rahat amiral alır.
Kizaru ve Fujitorayı rahat alır. Fujitorayı bence Zoro da alabilir zorlu geçer en azından Big Mom > Zoro olduğu için de rahat Big Mom kazanır.Akainu alır Aokiji ve Kizaru alabilir Fuji ve Ryokugyu da baya zorlar. Hiçbirini rahatça alamaz teke tekte.