Hayırdır eskiden Lütfü ile dövüşen düşmanlar mundar oluyordu şimdi de dövüşmüyorlar diye mi öyle oldu?Lütfünün karşısında çizilmedi diye Kadın da mundar oldu
birlikte açıkladığı ödüllerde kendince bir sıralama yapıyor, inkar etseniz de durum buMevcut ödüllerdeki güç oranını bildiğini varsayıyorum. Bizimle de paylaşır mısın bu bilgiyi.
Oluyorlar tabi lütfüyü ne kadar çok döversen o kadar güçlü oluyorsun, sonuçta lütfüyü dövmeyen de yok, CC bile aldı aşağı haliyle basit mantık işliyor burada.Hayırdır eskiden Lütfü ile dövüşen düşmanlar mundar oluyordu şimdi de dövüşmüyorlar diye mi öyle oldu?
Hala bekliyorum. Güç, tehdit, tayfa vs diye oranlamış gibi konuşuyorsun. Lütfen oşiyete tiksav..birlikte açıkladığı ödüllerde kendince bir sıralama yapıyor, inkar etseniz de durum bu
Sen öyle bilmeye devam et. Seninle aynı şeyleri düşündüğümüz gün ruhen öldüğüm gündür.Sonuç ne peki lütfü fanları ne diyorsa tersi doğrudur yada doğruya en yakın olandır.
O konuda haklı shic leri de sıralamaya o şekilde sokmuştu. Güç tartışılır tehdit aynı sadece iş yapma yolları farklı...Hala bekliyorum. Güç, tehdit, tayfa vs diye oranlamış gibi konuşuyorsun. Lütfen oşiyete tiksav..
Ben çizilene bakıyorum. Yazar bir tarafın altını doldurdu. Diğeri bomboş kaldı.O konuda haklı shic leri de sıralamaya o şekilde sokmuştu. Güç tartışılır tehdit aynı sadece iş yapma yolları farklı...