Hayır sade o değil. Ryou ve kralın hakisi de var.Luffy doflamingoya yaptığı yumruktan yapmış. Daha büyük sadece.
Hayır sade o değil. Ryou ve kralın hakisi de var.Luffy doflamingoya yaptığı yumruktan yapmış. Daha büyük sadece.
Sen geldiysen ben gideyim. Birimiz yeteriz.Kavga var dediler geldik. @Alpamis yardım lazım mı gardaş?
Git yemek ye biraz dinlen. Buralar bende.Sen geldiysen ben gideyim. Birimiz yeteriz.
Zoro daha potansiyelli ise biz ne yapalım alla alla.Luffy kral hakiyle darbe yediğini anlayacak kadar farkında olayın. Zoro kral haki saldiginda bile King'in demek kral olacaksın he sözüne bile What? diye tepki verecek durumdaydı.
Zoro ile Luffy'nin kral haki tecrübeleri farkındalıkları arasında çok büyük fark var. Luffy su gibi her yerde kullanıyordu.
Bu konuda Luffy ile Zoro'yu bir tutmak için ya kör olmak lazım ya da büyük fan olmak.
Luffy'nin Kral haki saldırılarını öğrenmesine Udon da yaptığı antrenmanlar yardımcı olmuş mudur sence? Bununla alakalı manga paneli var ama Red, sen uyduruyorsun yalançı Sanji fani diyor banaKavga var dediler geldik. @Alpamis yardım lazım mı gardaş?
Bugün de seni çekmiş bataklığa anlaşılan. O antrenmanlar elbette ki yardımcı oldu laf mı bu da şimdi?Luffy'nin Kral haki saldırılarını öğrenmesine Udon da yaptığı antrenmanlar yardımcı olmuş mudur sence? Bununla alakalı manga paneli var ama Red, sen uyduruyorsun yalançı Sanji fani diyor bana