Kaido>kızıl it>oven>king>Sanji>sabo/aceO değil de ateş muhabbeti geçince aklıma geldi
Sakazuki
Ace - Sabo
Marco
Oven
King
Kaido
Sanji
Başka var mıydı ateş veya ısı kullanan eleman? Acaba yaydıkları ısıyı sıralasak nasıl olurdu
Kaido>kızıl it>oven>king>Sanji>sabo/aceO değil de ateş muhabbeti geçince aklıma geldi
Sakazuki
Ace - Sabo
Marco
Oven
King
Kaido
Sanji
Başka var mıydı ateş veya ısı kullanan eleman? Acaba yaydıkları ısıyı sıralasak nasıl olurdu
Bm de sayılır.O değil de ateş muhabbeti geçince aklıma geldi
Sakazuki
Ace - Sabo
Marco
Oven
King
Kaido
Sanji
One piece evreninde bunu düşünebilecek birisi olduğunu sanmıyorum.Kaido'nun kanabosunu elinden almak lazım. Adamın her şeyi bu.
IchijiO değil de ateş muhabbeti geçince aklıma geldi
Sakazuki
Ace - Sabo
Marco
Oven
King
Kaido
Sanji
Bir King düşünmüştü. Zoro'nun kılıçlarından kurtulmaya çalışıyordu.One piece evreninde bunu düşünebilecek birisi olduğunu düşünmüyorum.
Kin'emon'a vurduğunda küçük bir çatlak vardı kanabo'da. Mangaka çizdiğini unutmamışsa kanabo kırılır gibime geliyor.Kaido'nun kanabosunu elinden almak lazım. Adamın her şeyi bu.
HeatIchiji
Big Mom
Luffy
Basskarte...
Don bilmem ne bir şey aklıma geldi de yazmadımFiller karakter vardı ısı adam 10K ya çıkıyordu. Gayet saçma yenilmişti
Hiç aklıma gelmediBm de sayılır.
Ichiji mi :sIchiji
Big Mom
Luffy
Basskarte...
Kralı unutmaHeat
Cabaji...
Ichiji kıvılcım gücüne sahip. Basskarte, Big Mom'ın 93783334. oğlu. Kollarından ateş atıyorduIchiji mi :s
Basskarte'yi ilk defa duyuyorum fandomdan baktım çıkartamadım