Kid'in Law'a karşı tek fazlası kral hakiydi, o fazla da gitmiş oldu. Kid'in gözyaşlarını okuruz yakında.
Onu öncesinde de kullanabiliyordu şu an niye önemli oldu ki bir anda?Ana, Katakuri ve Luffy'nin kullandığı haki.
Luffcilik tek bir kişi üzerinden yorumlanamaz bu bir fikirdir. Fikirlere kurşun işlemez çünkü lastiktöhm Nika'dır.@Montana ben Luffy köylü çocuğu mu demişim atası dedesini yok mu saymışım reis de bana bununla geliyorsun? Seçilmiş kişi olmak da kötü bir şey değil. Buna değecek adam oydu o yüzden seçildi dersin olur biter. Ama okuyucuyu kandırma işine benim kadar karşı çıkan belki yoktur forumda. Demediğim şeyler üzerinden yürümeyin bana
Milyonda bir dediler...oda kesinlikle ekibiyle daha fazla nasıl saçmalayabiliriz diye toplantı yapıyor. Yav bunları Kızılay mı dağıtıyor arkadaş chopperda bile çıkar yakında
Sakazuki'ye yazar.- Ayakta kalan son CP0 ajanı Nika Meyvesi'nin uyandığını bildirmiş, Beş Kadim de sadece Fatihin Hakisi'ne sahip olanların meyve uyandırabildiğini söylemiş.
Hurdacılık topyekun batmış bizden bir iki zayiat olmuş çok mu?Luffcilik tek bir kişi üzerinden yorumlanamaz bu bir fikirdir. Fikirlere kurşun işlemez çünkü lastiktöhm Nika'dır.
Hurdacılık topyekun batmış bizden bir iki zayiat olmuş çok mu?
Odaya yazıyor bu hatalar. Luffy yine bildiğimiz Luffy.
Gizli kral haki var onda,kimse bilmiyor.Law da H.haki mi var şimdi? :S