Daha önce 2 defa aynısı oldu.- Luffy'nin yeni hali daha esnek ve dayanıklıymış. Kaido onun kafasına sopayla vurduğunda Luffy'nin boynu uzayarak kafası geriye gitmiş ve zarar görmeden geri gelmiş.
Anime çizgi filmdir arkadaşlar.
Daha önce 2 defa aynısı oldu.- Luffy'nin yeni hali daha esnek ve dayanıklıymış. Kaido onun kafasına sopayla vurduğunda Luffy'nin boynu uzayarak kafası geriye gitmiş ve zarar görmeden geri gelmiş.
Anime çizgi filmdir arkadaşlar.
Fanlar - Law'ın meyve OP Kid'de h.haki var birbirlerini dengeliyorlar@Montana reis Kid emekli olsun bence artık ya! Siz de yoruluyorsunuz boş yere
Adamı halka yapıp iskele demirlerine atacak bu gidişle LawHalkı temsil eden birileri de olması lazım seride, hep saray sınıfı mı olacak?
Ya arkadaş şu çıkmasın artık ya! Bunamak da aklamaz artık. Sizin kafanıza lav tükürsün o kızıl köpek. Luffy'de h.haki olduğunu Pez bile biliyor laBakalım ne kadarı doğru çıkacak.
Amele asker - efendim meyve uyandı gözümüz aydın
Gorosei - Hmmm demek h.hakisi varmış
Law kardeşimin de özel oluşu kısıldı Tanrı meyvesi yemiş Luffy'den sonra. O da halk tarafına yaklaştı. Kucak açarız gerekirse.Adamı halka yapıp iskele demirlerine atacak bu gidişle Law
Ya arkadaş şu çıkmasın artık ya! Bunamak da aklamaz artık. Sizin kafanıza lav tükürsün o kızıl köpek. Luffy'de h.haki olduğunu Petz bile biliyor la
Yutubır asker - Efenim MF'yi çekmiştik geçen orada da kullanıyordu h.hakiAdamı halka yapıp iskele demirlerine atacak bu gidişle Law
Ya arkadaş şu çıkmasın artık ya! Bunamak da aklamaz artık. Sizin kafanıza lav tükürsün o kızıl köpek. Luffy'de h.haki olduğunu Petz bile biliyor la
Abi siz kendi derdinize yanacağınıza niye bana sarmaya çalışıyorsunuz onu anlamadım. Harbi ar damarı çatlamış bu Luffycilerin yav.@Montana kucak dedin mi orada yine ezilirsiniz bak. O kadar dalga geçildi bari işimize gelen yerde kullanalım
h.haki çıkaramayan bi ben kaldım galibaLaw da H.haki mi var şimdi? :S
H.haki çizgilerinin üzerine alev eklemiş kırmızı siyah 2005 milan gibi saldırıyorFlame Pattern Armament haki ne oluyor?