Luffy'i seçilmiş oğlan olarak tasarlamış en baştan beri kurgu böyle ya. Siz göze sokulana kadar üç maymun oynadınız, köylü çocuğu yaptınız koca Tanrı'yı. @Millennium Wizard gibi ileri görüşlü insanlar sizi az mı uyardı?Bizim bir derdimiz yok ya! Oda kurguyu batırdı diye biz ne üzüleceğiz Her batırışında Luffy güçleniyor mesela ama biz yine de bununla şımarmadık
Benim anladığım kadarıyla meyve ve hakiyi birlikte kullanmak. Big Mom bozuyor bu düşüncemi biraz.Flame Pattern Armament haki ne oluyor?
Ana, Katakuri ve Luffy'nin kullandığı haki.Flame Pattern Armament haki ne oluyor?
Bu çıkmaz gibi geliyor bana. O zaman Impel Down'daki muhafızları açıklamak için de "Kral hakisi uyandıran güçsüz korsanların güçlenmesine fırsat vermeden muhafıza çevirdik" falan gibi bir şeyler söylemesi gerek ya da kral haki uyandıran düşük rütbeli denizci falan çıkmışsa onlara Zoan yedirip çevirmişlerdir. Sanmıyorum ama biraz ucuz kaçıyor bu senaryo.- Last CP0 agent give report about awakening Nika Fruit. Five Elders comment about only Conqueror's Haki users's fruits can able to this.
Sanırım ileri buso ile alakalı ama tam bilmiyoruz bunu sadece luffy big mom ve katakurinin kullandığını gördük.Flame Pattern Armament haki ne oluyor?