Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynı terane meyve dediler afedersiniz ossuruk meyvesi bile çıktı yok herkezde olamaz çok nadir dediler haki ole böle dediler sokakdaki çocukta bile haki çıktı ooooo uyanış ole uyanış böle dediler herkez uyanış açıyor ee bi zahmet sırada h haki var oda çıkar herkezde
 
Bizim bir derdimiz yok ya! Oda kurguyu batırdı diye biz ne üzüleceğiz :D Her batırışında Luffy güçleniyor mesela ama biz yine de bununla şımarmadık :oops:
Luffy'i seçilmiş oğlan olarak tasarlamış en baştan beri kurgu böyle ya. Siz göze sokulana kadar üç maymun oynadınız, köylü çocuğu yaptınız koca Tanrı'yı. @Millennium Wizard gibi ileri görüşlü insanlar sizi az mı uyardı?
 
- Last CP0 agent give report about awakening Nika Fruit. Five Elders comment about only Conqueror's Haki users's fruits can able to this.
Bu çıkmaz gibi geliyor bana. O zaman Impel Down'daki muhafızları açıklamak için de "Kral hakisi uyandıran güçsüz korsanların güçlenmesine fırsat vermeden muhafıza çevirdik" falan gibi bir şeyler söylemesi gerek ya da kral haki uyandıran düşük rütbeli denizci falan çıkmışsa onlara Zoan yedirip çevirmişlerdir. Sanmıyorum ama biraz ucuz kaçıyor bu senaryo.
 
@Montana ben Luffy köylü çocuğu mu demişim ki öyle olsa olmasa ne olur? Atası dedesini yok mu saymışım reis de bana bununla geliyorsun? :D Seçilmiş kişi olmak da kötü bir şey değil. Buna değecek adam oydu o yüzden seçildi dersin olur biter. Ama okuyucuyu kandırma işine benim kadar karşı çıkan belki yoktur forumda. Demediğim şeyler üzerinden yürümeyin bana :mincika:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık