Ölmediyse akarız sıkıntı yok. Korkuyorum Luffy gibi Zoro'yu da mahvedecek diye.O gelen cehennemden gelip biat etmiştir.
Ölmediyse akarız sıkıntı yok. Korkuyorum Luffy gibi Zoro'yu da mahvedecek diye.O gelen cehennemden gelip biat etmiştir.
Kolaylık olsun.
1. Resimdeki bilgi, Kaido'nun kanabo'su lastik olmuş.
2'de Luffy, Kaido'yu sektire sektire gökyüzüne çıkarıyormuş.
3 Kaido vurmuş Luffy gıdıklanmış, Luffy vurmuş, gökyüzündeki Kaido yere montalanmış.
4 Luffy, Kaido'nun ejder formunu ip olarak kullanmış üzerinde atlıyormuş.
5 Luffy, Kaido'nun 2 yılda yemediği dayağı 3 dakika da atmış
6. Kaido yediği dayaktan sonra ölmüş ve uyanış açmış :d
Eleman hala gif mi atıyor. Spoiler zamanı şu an. Gife ne gerek var.
Takıldığım o değil ki ? Kılıcın Zoronun hakisini hortumlayıp daha güçlü ataklar yapmasını sağlaması, Kral haki açmasına neden olması..En azından Zoro'nun kılıç muhabbetini kaç bölüm önceye bağlamayı başardı.
Zoro kılıç dükkanına girmesi, sağlam kılıcı hissetmesi. Lanetli kılıç muhabbeti.
Sonunda lanetli kılıç yoktur, kılıcı taşıyamayan kullanıcı vardır. Sağlam kullanıcı kılıcını kendi iradesine tabi kılıp gücünü açığa çıkarabilendir, çakı kullanmak isteyen köyüne gitsin, kılıç ustası dediğin sağlam kılıç kullanır deyip konuyu bağladı.
Luffy nika ile yeniden hayat buldu, peki ya Zoro? Kılıcıylamı hayat bulacak ne yapacak. yani tamam beklerim ama o kadar olmaz diyorum.Ölmediyse akarız sıkıntı yok. Korkuyorum Luffy gibi Zoro'yu da mahvedecek diye.
Yeşil renkte Next Level yazıyor… Yeşil=Zoro… Zoro p.up alıyor diye yorumladım… ksksksk
Zoro kılıcı aldığı gibi sağa sola kral haki çakmaya başladıLuffy nika ile yeniden hayat buldu, peki ya Zoro? Kılıcıylamı hayat bulacak ne yapacak. yani tamam beklerim ama o kadar olmaz diyorum.
Saçmalamaya gelince hayal gücü geniş adamın. Karakterin kişiliğini bozacak bir şey yapmasın da.Luffy nika ile yeniden hayat buldu, peki ya Zoro? Kılıcıylamı hayat bulacak ne yapacak. yani tamam beklerim ama o kadar olmaz diyorum.