İlgi istiyor garibim, belli ki zamanında buna ilgi gösteren olmamış, bu da ilgiyi sadece topu inşaata kaçtığında görmüş, biraz arkadaşça yaklaşırsak her salı spoiler atacaktır.
Ya bunlar bir de "spoileri okumayın" dangalaklığına soyundu. Sanane kardeşim sen at isteyen okur ya da okumaz. Bölüm çok iyi, spoilera bakmayıp keyif almanızı tavsiye ederim diye geç notunu. Okumayın falan sen kimsin ya?İlgi istiyor garibim, belli ki zamanında buna ilgi gösteren olmamış, bu da ilgiyi sadece topu inşaata kaçtığında görmüş, biraz arkadaşça yaklaşırsak her salı spoiler atacaktır.
Umarım Azrail, Zoro'ya bankai öğretmiştir.Luffy nika ile yeniden hayat buldu, peki ya Zoro? Kılıcıylamı hayat bulacak ne yapacak. yani tamam beklerim ama o kadar olmaz diyorum.
Keşke okumasaydik ama haklilarmis kendime gelemedim halaYa bunlar bir de "spoileri okumayın" dangalaklığına soyundu. Sanane kardeşim sen at isteyen okur ya da okumaz. Bölüm çok iyi, spoilera bakmayıp keyif almanızı tavsiye ederim diye geç notunu. Okumayın falan sen kimsin ya?
Madrid'in zengin bebesiYa bunlar bir de "spoileri okumayın" dangalaklığına soyundu. Sanane kardeşim sen at isteyen okur ya da okumaz. Bölüm çok iyi, spoilera bakmayıp keyif almanızı tavsiye ederim diye geç notunu. Okumayın falan sen kimsin ya?
Zoro'un falan uyanmasını bekleme! Sanji neredesin gel bir yosun kafanı kaldır ayağa?Luffy nika ile yeniden hayat buldu, peki ya Zoro? Kılıcıylamı hayat bulacak ne yapacak. yani tamam beklerim ama o kadar olmaz diyorum.