Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1045. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bunlar bir de "spoileri okumayın" dangalaklığına soyundu. Sanane kardeşim sen at isteyen okur ya da okumaz. Bölüm çok iyi, spoilera bakmayıp keyif almanızı tavsiye ederim diye geç notunu. Okumayın falan sen kimsin ya?
İşte herif kendisini artık ne kadar dev aynasında görüyor ki herkese bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyor. O top inşaata kaçmayacaktı... :ehe:
 
Uyanıştan sonra tamamen deve dönüşecek Toy Boy mu Kaido'yu öldürür yoksa Azraili taze yenmiş Zyuma mı ? Anket açılsın
 
Sanki oscar ödüllerini açıklıyor çarşamba oldu açıkla artık biliyor linç yiyecekler yavaş yavaş acikliyor 2bolumluk iş var orda buraya kadar ince ince işlemişin işte ama iyi ama kötü bundan sonrada olağanustu birşey bekleyen yok senden tek atsa şaşırmayız o duruma getirdin adama joy boy dedi 800yil dedin Rogerin ne komik adamsın dediği adam yaptın luffy tek attır işte uzatma.
 
Abi güneş sembolü manganın her yerinde var. @Monet in teorilerini hatırlayın, manganın sembolik bir şeyler çizilen her yerinde güneş var. @Monet gene bazı güneşlerdeki 8 oku bir seylere bağlamaya çalışıyordu.

Oda ne yaptı? Bir bölümde Güneş Tanrısı Nika diye bir şey varmış ya duydun mi böyle bir şey? Mangada hiç yok, Tanrı muhabbetlerinin yanlışlığını göze soka soka işleyen Skypeia hariç ( Güneş Tanrısına kurban verme- Ağaç Tanrıları ve Ağaçlardan insanlara hastalık geçmesi vs vs.) O da güneş tanrısı lafı. Nika zaten yok. Manganın her yerine güneş sembolü köy, sonra güneş tanrısı Nika de. Bu mu la foreshadowing. Bu mu la plan?

Bu güneşleri bir yerleştireyim, bir ara bir şeyler uydururum tarzı bir plan yapmış havası var.
Güneş olayı = Şafak işte.Şafağı getirecek kişi direk Joy Boy yani Luffy.Luffy şafağı getirecek denirken kendisini getiriyormuş meğersem. :) O yüzden planlı bağlantılı diyorum.Oda’ya kızıyoruz da manyak bu adam kelime oyunları falan yapıyor dediğin kadar rastgele iş yapmaz bana kalırsa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık