O kadar saçmaydı ki yani bir de Luffy fanlarının o buruk halini görmek hiç hoş değildi, daha adil şartlarda ezmek isterdim onları. Açıkçası şu sıralar rakipsiz hissediyorum.
O kadar saçmaydı ki yani bir de Luffy fanlarının o buruk halini görmek hiç hoş değildi, daha adil şartlarda ezmek isterdim onları. Açıkçası şu sıralar rakipsiz hissediyorum.
Düşene vurmak bizim kitabımızda yok.Yok kılıç lobisi 1044-1045 arası o büyüsünü kaybetti. Luffy'nin en zayıf olduğu an gereken baskıyı kuramadılar etrafta hala @Raiden gibiler fink atıyor.
Ya ne çok kastı veriver işte her zaman salı günü geliyordu ne olduda vermiyorsun anlamadım ki gif atıp duruyor.
Şu Redon'un kardeşi olsam hergün döverdim
Artık bitsin abi bu dövüş seviye falan çıkmasın. Nolur bitsin Allahım yıldıım!Ya ne çok kastı veriver işte her zaman salı günü geliyordu ne olduda vermiyorsun anlamadım ki gif atıp duruyor.
Abisi ilgi görmüyor ispanyada napsın böyle gifler atıp ilgi gördüğünü zannediyor bir de arada trip atıyor "virmicim bi hifti spi" diyor.Şu Redon'un kardeşi olsam hergün döverdim